En bra fotbollsmåndag 15/2 går vi till mötes med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga och Bundesliga. Spelsiktet är inställt på tysk ligafotboll där vi tror på en liten målkavalkad från Bayern Münchens sida hemma mot bottenlaget Bielefeld.

Streama Bayern München – Bielefeld live på Bet365 eller Unibet.

Fotbollsmåndag 2021-02-15

ENGLAND: Premier League
19:00 West Ham – Sheffield Utd
21:00 Chelsea – Newcastle

ITALIEN: Serie A
20:45 Verona – Parma

SPANIEN: La Liga
21:00 Cadiz CF – Athletic Bilbao

TYSKLAND: Bundesliga
20:30 Bayern München – Bielefeld

Bayern München – Bielefeld speltipset

När vi såg dagens matchtablå i fotbollseuropa dök vi direkt på Bayern Münchens möte med Bielefeld. Bayern är nyss hemkomna med ett Klubb-VM guld och har även dessförinnan vunnit alla sina fem senaste ligamatcher. Ledningen i Bundesliga känns säker och den kommer högst sannolikt utökas då sextonde-placerade Bielefeld gästar Allianz Arena i München. Minst tre måls marginal förväntar vi oss Bayern vinner över Bielefeld och tippar ett asian handicap på Bayern -2.5 till odds 2.10 @Unibet.

Ha en trevlig måndagkväll spelvänner och lycka till med era spel!