Störtskönt att vi en lillördag som denna kan titta live på Sevilla – Dortmund och Porto – Juventus stream i den första rundan av åttondelsfinalerna i Champions League onsdag 17 februari 2021.

Porto Juventus stream kan ses live på Viaplay här >>.

Fotbollstablån 17 feb 2021

EUROPA: Champions League – Slutspel
21:00 FC Porto – Juventus
21:00 Sevilla – Dortmund

ENGLAND: Premier League
19:00 Burnley – Fulham
21:15 Everton – Manchester City

SPANIEN: La Liga
19:00 Levante – Atletico Madrid

FRANKRIKE: Ligue 1
21:00 Marseille – Nice

Porto Juventus speltips 17/2

Första åttondelsfinalomgången av två spelas ikväll när FC Porto tar emot Juventus på fotbollsstadion Estádio do Dragão. Returmötet i Turin spelas inte förrän den 9:e mars. Vi tror starkt på att Dejan Kulusevski är med från start i Juventus startelva. Juve kommer från en jobbig 1-0 förlust i ligan mot Napoli och i den matchen var inte Kulusevski med från start. Därför tänker vi att Juve-tränaren Andrea Pirlo återgår till att starta med svensken bredvid Cristiano Ronaldo på topp i dagens möte med Porto.

FC Porto har inför matchen mot Juventus en hel radda oavgjorda matcher närmast bakom sig, närmare bestäm fyra stycken i liga- och cupspel. Självklart är Juventus favoritspelade som vinnare i den här matchen hos spelbolagen trots en förlust och en oavgjord på de två senaste Serie A matcherna. I det här fallet följer vi strömmen och tippar också att Juventus vinner över FC Porto till oddset 2.19 @Betsson.

Gratisspel och bonusar på Champions League

Se Porto Juventus stream och tippa även liveodds under matchens gång!