Tre ligamatcher från Europas största fotbollsligor står på programmet denna måndag 22 februari varav Serie A mötet Juventus – Crotone drar till sig det största intresset från vår sida vad gäller live streaming och livebetting. Ett speltips inför matchen vill vi också delge er.

20:45 Juventus – Crotone (Serie A)
21:00 Brighton – Crystal Palace (Premier League)
21:00 Osasuna – Sevilla (La Liga)

Streama Juventus – Crotone och Osasuna – Sevilla på Bet365 eller Unibet.

Speltips Juventus – Crotone 22/2

Det är ovanligt att se Juventus förlora två matcher i rad. Men det är precis vad som hänt. I senaste ligamatchen förlorade 1-0 man mot Napoli och i Champions League blev det ånyo en förlust förra veckan mot Porto med 2-1. Inte kan det väl bli ännu en förlust, nu mot tabelljumbon Crotone?

Nej, inte en chans säger vi! Fyra raka ligaförluster för Crotone kommer bli en femte på raken i och med mötet med Juventus. Vi tippar Juve seger med minst två måls marginal där asian handicap oddset på Juventus -1.5 i skrivande stund ligger på 1.48 @Bet365.

Juventus - Crotone livestream & tips 22/2