Atletico Madrid – Chelsea och Lazio – Bayern München är lagen i dagens matchtablå som ska upp i åttondelskampernas första runda i Champions League tisdag 23 februari 2021. Speltipset ges här inför Atletico Madrid’s möte med Chelsea. Bägge matcherna sparkar igång 21:00 och kan ses i direktsändning på Viaplay här >>. Men Atletico Madrid – Chelsea ( visas även på TV6.

Champions League 8-delsfinaler:

21:00 Atletico Madrid – Chelsea (TV6)
21:00 Lazio – Bayern München

Atletico Madrid – Chelsea CL-tipset 23/2

Kanske är det rätt läge för Chelsea att möta Atletico Madrid i Champions League. Den spanska klubben leder La Liga efter en fin säsong så här långt men nu har Atletico uppvisat en lite större osäkerhet. Bara en vinst på de fyra senaste ligamatcherna och 0-2 förlust i lördags på egen hemmaplan mot Levante visar inte direkt på toppform. Chelsea däremot tuffar på bra. Åtta raka matcher i cup- och ligaspel utan förlust varav sex är vinster. Enda lilla plumpen i protokollet är väl helgens oavgjorda 1-1 resultat mot Southampton. Men vi misstänker att både Atletico Madrid och Chelsea hade dagens Champions League-match i huvudet. Matchscenariot som vi ser framför oss är att det blir en målsnål tillställning och vi tippar därför på att det görs totalt under 2.5 mål i mötet Atletico Madrid – Chelsea till oddset 1.55 @Betsson.

Gratisspel och bettingbonusar 23 feb

Spela spännande liveodds under matcherna i Champions League med extrapengar som du får av spelbolagen när du gör din första insättning.

Njut av världens bästa klubblagsfotboll i form av Champions League åttondelsfinaler ikväll, lycka till med era spel!