Dagens bästa spel 24 februari 2021 hittar vi i kvällens fotbollsmöte Atalanta – Real Madrid i Champions League åttondelsfinalens första runda. Fler spelmöjligheter finns dock men ska vi välja ut det allra bästa spelet för kvällen så får det bli i matchen Atalanta – Real Madrid som har avspark 21:00.

Dagens bästa spelmöjligheter 24/2

18:00 Tottenham – Wolfsberger AC (Europa League)
19:00 Barcelona – Elche (La Liga)
19:00 Nimes – Lorient (Ligue 1)
21:00 Atalanta – Real Madrid (Champions League)
21:00 Borussia Mönchengladbach – Manchester City (Champions League)

Atalanta – Real Madrid speltipset

Ream Madrid gästar Atalanta i Bergamo med hela nio spelare frånvarande på grund av skador. Bland de skadade spelarna hittar vi Benzema, Hazard, Marcelo och Ramos. Inte vilka dussinspelare som helst precis. Men det är tur att Real Madrid har en stor spelartrupp med idel kvalitetsspelare att plocka av för tränaren Zinedine Zidane. Fyra raka ligasegrar i bagaget bådar gott om de ändock spelats mot måttligt motstånd i La Liga. Atalanta, som ligger femma i Serie A, har också spelat bra på sistone där bland annat Napoli besegrats två gånger om på kort tid i både liga- och cupspel. Dagens bästa spel blir att båda lagen gör mål i dagens möte Atalanta – Real Madrid tippas till odds 1.53 @Bet365.