Wayne Rooney har gjort succé i Championship laget Derby County sedan han tillträdde som huvudtränare och under fredagskvällen möter man gamla anrika storlaget Nottingham Forest med matchstart 20:45.

Derby – Nottingham live stream 26/2

Derby – Nottingham live stream kan upplevas direkt på Bet365 eller Unibet. Det är extremt enkelt att registrera konto hos bägge spelbolagen via mobil bankinloggning som är helt gratis också. Däremot är det ett bra läge att ta för dig av välkomstbonusen som du erbjuds i samband med kontoregistreringen eftersom det är endast med pangar på spelkontot som det går att streama sport live hos dem. Registrera dig och sätt in en liten peng så är det bara att streama massvis med fotboll och annan sport i direktsändning dygnet runt, året om.

Det finns inget som hindrar dig från att registrera konton hos båda spelbolagen och ta del av bägges sport live streaming utbud.

Derby – Nottingham speltips 26 feb 2021

Ja Wayne Rooney övergick från att ha varit spelare i Derby County sedan 1 januari 2020 till att drygt ett år senare, nu den 15 januari 2021, ta över tränarrollen i Championship klubben. Och det har gått riktigt bra för Rooney. Innan Wayne Rooney blev ny tränare så hade Derby bara vunnit fyra av totalt tjugotvå ligamatcher den här säsongen. Hälften av alla matcherna var förluster. Nu med Rooney vid tränarrodret har Derby vunnit sex av nio ligamatcher. Det betyder att Derby kravlat sig upp från bottenträsket på betydligt säkrare mark till en artonde plats av totalt tjugofyra lag i Championship. Vid hemmavinst idag mot Nottingham så är man ikapp och även förbi dem i tabellen då det just nu skiljer två poäng till Nottinghams fördel. Vi tror Rooney och hans gubbar i Derby grejar det. Tipset blir Derbyvinst över Nottingham Forest till odds 2.60 @Bet365.

Derby - Nottingham Live Stream & Tips 26/2