Roma – Milan live stream är på mångas läppar denna söndagkväll 28 februari när Zlatan och lagkompisarna måste ha 3 poäng för att haka på serieledarna Inter uppe i Serie A toppen.

Roma – Milan live stream 28/2

Görkul att kunna avsluta februari månad med att under söndagskvällen 28/2 kunna streama Roma – Milan live. Särskilt roligt är det idag då vi kunde götta oss åt ett nytt svenskt VM-guld i längdåknings-VM i Oberstdorf där Maja Dahlqvist och Jonna Sundling vann damernas sprintstafett. Nu återstår bara att titta på Roma – Milan live stream på Bet365 eller Unibet och att Zlatan Ibrahimovic gör mål för en fulländad söndag. Matchstart 20:45!

Regga konto kostnadsfritt och ta din välkomstbonus för att se live streaming sport hos båda dessa spelbolag:

Speltips Roma – Milan 28 feb

AC Milan med två raka förluster i ligaspelet utan att ha gjort ett enda mål framåt måste prestera på topp mot Roma för att inte halka efter Inter i ligatoppen. Vi tror det blir tredje gången gillt för Zlatan i hans försök att göra mål i en ligamatch. Tipset blir att Zlatan gör mål mot Roma till oddset 1.95 @Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet och kan komma att ändras.