Ruggigt kul blir det att se Real Madrid – Real Sociedad live stream måndag 1 mars då Alexander Isak kan slå nytt målrekord! Om Alexander Isak gör mål för sitt Real Sociedad mot Real Madrid så betyder det att han nätar för åttonde ligamatchen i rad vilket innebär nytt klubbrekord.

Real Madrid – Real Sociedad Live Stream 1/3

Dundersuccé är ett ord som beskriver Alexander Isaks målhumör ganska väl just nu. Med mål i sju matcher på raken för Real Sociedad i La Liga gör supersvensken glödhet. När Isak gjorde mål (hattrick) i matchen mot Alaves senast så tangerade han klubbrekordet på mål i sju raka ligamatcher. Mål ikväll mot Real Madrid så kliver Alexander Isak upp i ensam majestät som Real Sociedads allra bästa på den fronten.

Streama Real Madrid – Real Sociedad live i La Liga 1/3 med matchstart kl. 21:00 hos någon av dessa båda spelbolag:

Registrera konto superenkelt och supersnabbt utan kostnad och plocka åt dig av den välkomstbonus de erbjuder. För med pengar på spelkontot kan du streama massvis med sport alla dygns alla timmar året om!

Speltips Madrid – Sociedad 1 mars 2021

Två formstarka lag i ligatrean Real Madrid och ligafemman Real Sociedad möts under måndagskvällen i La Liga. Dock är det två tungt skadedrabbade lag som trots det lyckats skramla in välbehövliga poäng på sistone. Real Madrid saknar bland annat Sergio Ramos, Karim Benzema och Eden Hazard. Real Sociedad får klara sig utan hela åtta spelare. För väl är ändå att Real Sociedad har sin målspruta Alexander Isak i toppform. Vi kan inte låta bli att spela på Alexander Isak som målskytt i kvällens match Real Madrid – Real Sociedad till odds 3.40 @Bet365.

Medan du tittar på Real Madrid – Real Sociedad live stream hos antingen Bet365 eller Unibet så erbjuder de samtidigt livebetting under matchens gång!

 

SKID-VM 2021 Damer 10 km Odds & Tips 2 Mars