Returrundan i Champions League fotbollens åttondelsfinaler ska avgöras där idag Juventus – Porto och Dortmund – Sevilla gör upp om vilka kvartsfinalister vi får se framöver. Dejan Kulusevski och hans Juventus har ett underläge 1-2 från första rundan att vända på för att forfarande ha möjligheten till en Champions League titel.

Juventus – Porto stream 9 mars

Både Juventus – Porto och Dortmund – Sevilla sänds på Viaplay med avspark kl. 21:00 tisdag 9 mars 2021. Dortmunds möte Sevilla visas även på TV6.

Att streama Champions League fotboll hos Viaplay är extremt smidigt och bra på alla sätt. Väljer du exempelvis att bara kolla in utbudet Film & Serier så kan du göra det helt fritt i 2 veckor utan att du förbinder dig till något abonnemang efteråt. Som de själva skriver så gäller alla deras abonnemangsformer – ”Hos oss får du full flexibilitet. Du kan säga upp Viaplay när som helst”.

Speltips Juventus – Porto 9/3

Porto fick en flygande start i första mötet med Juventus där Mehdi Taremi skickade in bollen i nätmaskorna redan i den första matchminuten efter misslyckad rensning av Juventusförsvaret. Och direkt i den andra halvleken var det dags igen, den här gången blev det mål av Moussa Marega. Juventus lyckades i slutet av matchen reducera till 2-1 genom Federico Chiesa, ett oerhört viktigt mål. Idag är det ”bara” ett uddamålsunderläge för Juve att hämta upp istället för ett betydligt jobbigare 0-2 underläge. Återstår att se om vi återigen får se Cristiano Ronaldo starta matchen tillsammans med svenske Dejan Kulusevski på topp, precis som i föregående mötet. Vilka som än startar matchen så tror vi på vinst för Juventus mot Porto ikväll till oddset 1.48 @Unibet.