Speltipset inför Newcastle – Aston Villa i Premier League fredag 12 Mars 2021 tar i beaktande det faktum att båda lagen är i stort behov av poäng samtidigt som det är lite si och så med deras form. Eftersom den ganska dåliga formen förenar de två lagen just nu så blir det intressant att se om hemmalaget Newcastle, som ligger på sextonde plats, kan mäkta med att ta poäng mot gästande liganian Aston Villa.

Speltips Newcastle – Aston Villa 12/3

Målsnålt så det förslår tror vi det blir i fredagsmötet Newcastle – Aston Villa. Newcastle har bara gjort totalt 2 mål på de fyra senaste matcherna och Aston Villa har under de fem senaste matcher endast mäktat med totalt 2 mål. Inget vidare bra anfallsspel från något av lagen med andra ord. Vi tippar på att det görs under totalt 2.5 mål i matchen till odds 1.73 hos både Betsson och NordicBet.

Fotbollsfredag 12 mars 2021

ENGLAND: Premier League
21:00 Newcastle – Aston Villa

ITALIEN: Serie A
15:00 Lazio – Crotone
20:45 Atalanta – Spezia

SPANIEN: La Liga
21:00 Levante – Valencia

TYSKLAND: Bundesliga
20:30 Augsburg – Borussia Mönchengladbach

FRANKRIKE: Ligue 1
21:00 Reims – Lyon

 

Hockeylördag 13/3 med SHL & NHL tips