Se på Sverige – Algeriet live stream i handbollens OS-kval lördag 13 mars 2021 med avkast kl. 18:00. Streama Sverige mot Algeriet i valfri skärmenhet så som t.ex. mobilen, paddan eller datorn.

Sverige – Algeriet Live Stream

Sverige tappade en ledning i slutminuterna mot Tyskland i den första omgången av OS-kvalet i en match som sedermera slutade 25 lika. Med delad poängpott i den matchen flög Slovenien upp i grupptopp då de vann sin kvalpremiär mot Algeriet med 36-28. Eftersom det bara är de två främsta lagen i gruppen som får spela Handbolls-OS i sommar så är varje poäng superviktig. Men framförallt är dagens match mot Algeriet viktig för Sverige eftersom det sedan endast återstår ett möte med Slovenien innan det är klart vilka lag som får spel OS handboll.

Alla handbollsmatcherna i OS-kvalet går att streama helt fritt, inklusive Sverige – Algeriet live stream hos Bet365 här >>.

Handboll OS-kval streaming 13 mars

Se här spelschemat inför lördagens OS-kval handboll för herrar 13/3 vilka allihop finns att streama live på Bet365:

15:35 Tyskland – Slovenien
17:30 Brasilien – Sydkorea
18:00 Sverige – Algeriet
18:30 Kroatien – Portugal
20:00 Norge – Chile
21:00 Frankrike – Tunisien

Odds för dagens OS-kval

Bet365 Odds för herrarnas OS-kval i handboll 2021-03-13:

Sverige - Algeriet Live Stream & Tips OS-Kval Handboll

Speltips Sverige – Algeriet 13/3

Sverige gjorde en riktigt stark insats mot Tyskland de första 90%:en av premiärmatchen i OS-kvalet häromdagen. I slutet av matchen skulle Sverige egentligen haft en uppenbar straff men då domarna inte uppmärksammade det hela så kunde tyskarna fullborda upphämtningen till oavgjort. Idag hoppas vi svenskarna lärde sig något av att matchen inte är slut förrän slutsignalen ljuder. Sverige bör vinna över Algeriet för om man ser till hur lagen presterat i år, framförallt i Handbolls-VM tidigare i år, där algerierna förlorade fem av sex VM-matcher.

Sverige tippas av oss som vinnare idag över Algeriet med minst 8 bollars marginal (Asian handicap Sverige -7.5) till odds 1.78 @Bet365.