Titta på Sverige – Slovenien live stream söndag 14 mars i kvalet till Handbolls-OS 2021 med matchstart kl. 18:15. Avgörandets stund är här, ska Sverige få spela OS-handboll i sommar så måste man minst spela oavgjort mot Slovenien idag.

Sverige – Slovenien Live Stream 14/3

Sverige möter idag 14/3 Slovenien med den svenske handbollsikonen Ljubomir Vranjes som förbundskapten. Inte ska väl vår gamla svenska kelgris förstöra OS-drömmen för Sverige? Streama Sverige mot Slovenien helt fritt i alla dina skärmenheter som exempelvis mobilen, datorn eller läsplattan hos Bet365 här >>.

OS-kval handboll 14 mars

Söndagsschemat för den avslutande omgången i OS-kvalet i handboll innehåller sex spännande matcher och du kan se de två matcherna Algeriet – Tyskland och Sverige – Slovenien via live streaming.

15:45 Algeriet – Tyskland
17:30 Brasilien – Chile
18:15 Sverige – Slovenien
18:30 Kroatien – Tunisien
20:00 Sydkorea – Norge
21:00 Portugal – Frankrike

Odds OS-kval matcher 14 mars

Många odds finns att spela på inför Sveriges match mot Slovenien hos Bet365 och som även erbjuder livebetting under matchens gång.

Sverige - Slovenien Live Stream & Tips OS-Kval Handboll

 

Speltips Sverige – Slovenien 14/3

Sverige leder OS-kval grupp 3 knappt före Tyskland med ynka två måls marginal. Eftersom det är inbördes möten som avgör ifall två lag står på samma poäng så blir det sedan målskillnad som blir den slutligt avgörande faktorn om poängen är densamma samtidigt som matchen dem emellan slutat oavgjort. Tyskland förväntas göra sitt jobb och vinna över Algeriet idag vilket betyder att det blir Sverige och Slovenien som i sådant fall spelar om vem som tar hand om den andra OS-biljetten. Se hår målskillnad och poängställning inför dagens avgörande matcher i OS-kvalet:

  1. Sverige 61:50, 3p
  2. Tyskland 61:52, 3p
  3. Slovenien 63:64, 2p
  4. Algeriet 53:72, 0p

Dagens möte Sverige – Slovenien blir en riktig rysare, vi vill ju så gärna få se svenskt handbollsdeltagande i sommarens Olympiska Spel. Självklart tror vi på våra svenska handbollsherrar och tippar därför svensk seger över slovenerna till oddset 1.57 @ Bet365.

Nu tar vi på oss alla svenska plagg och ateraljer vi har hemma för att njuta av svensk handbollsdramatik!