Kika på La Liga och Barcelona – Huesca live stream måndag 15 mars 2021 med världens bästa fotbollsspelare Lionel Messi som en given höjdpunkt. Barca stream är extra intressant att se på nu när La Liga säsongen börjar närma sig slutet. Vid vinst idag för Barcelona mot tabelljumbon Huesca tar man tillbaka andraplatsen ifrån Real Madrid och är samtidigt då bara fyra poäng bakom ligaledaren Atletico Madrid.

21:00 Barcelona – Huesca (La Liga)
21:00 Wolves – Liverpool (Premier League)

Barcelona – Huesca Live Stream

Kul att vi inte får vara med om någon avslagen måndagskväll när man nu kan se ett lag som Barcelona lira ligafotboll. Kanske får vi se Messi och hans lagkamrater i Barca briljera lite extra ikväll när jumbolaget Huesca står som motståndare. Det lär bli full körning framåt från allra första sekund från Barcelonas sida. Huesca måste helt enkelt försöka hänga med i svängarna från start.

Titta på Barcelona – Huesca live stream direkt hos antingen Unibet eller Bet365.

Regga spelkonto kostnadsfritt hos dem, men se till att haffa en välkomstbonus för att få in några kronor på spelkontot. För endast med pengar på spelkontot går det att se på alla sport live streaming som erbjuds, inklusive då Barca stream.

Speltips Barcelona – Huesca 15/3

Barcelona har hittat storformen lagom till säsongsavslutningen. I ligaspelet har Barca inte förlorat sedan 8 december förra året. Nyligen tog man sig också till final i den spanska cupen Copa del Rey genom att slå ut Sevilla i semifinalen. Enda plumpen för Barca är uttåget ur Champions League där PSG blev för svåra åttondelsfinalen.

Huesca går väldigt knackigt i ligan men såg en ljuspunkt för tre veckor sedan då man lyckades besegra ligaåttan Granada med 3-2. Men det är också den enda ljuspunkten i den långa mörka tunneln som de nu befinner sig i. Hualigen, vad ska inte en spelare som Messi kunna ställa till med när ligans sämsta lag Huesca gästar Camp Nou i Barcelona?

Tipset blir att det kommer göras över 3.5 mål i matchen Barcelona – Huesca till odds 2.0 @Bet365.