Fransmannen Olivier Giroud frälste engelska Chelsea på spansk mark när Atletico Madrid besegrades i den första rundan av Champions League åttondelsfinalen med 0-1. Ruskigt häftig underhållningsfaktor känner vi av inför onsdagens returmatch när Chelsea ska försöka förvalta den lilla men ack så viktiga uddamålsledning man har.

Champions League 17 mars 2021

21:00 Bayern – Lazio
21:00 Chelsea – Atletico Madrid

Chelsea – Atletico Madrid speltips 17/3

Atletico Madrid leder fortfarande La Liga trots en period med färre inspelade poäng än tidigare under säsongen. Så för Chelseas del är det rätt period under säsongen att möta Atletico Madrid just nu när de inte längre går som tåget i ligan. Däremot lär Atletico Madrid göra allt för att få revansch och ta sig till kvartsfinal i Champions League. Men även om de når oavgjort mot Chelsea så räcker inte det för fortsatt spel i Champions League. Vi litar på att Chelsea lyckas hålla undan så pass mycket så det räcker för avancemang vilket vi spelar på till odds 1.29 @Betsson.

Tippa på CL med sportbonusar