Emil Forsberg visar på storform och det blir kul att kunna se honom spela denna fredagkväll 19 mars när Bielefeld – RB Leipzig live stream finns att titta på hos både Unibet eller Bet365 med avspark kl. 20:30.

Bästa fotboll fredag 19 mars 2021

20:45 Parma – Genoa (Serie A)
20:30 Bielefeld – RB Leipzig (Bundesliga)
21:00 Fulham – Leeds (Premier League)
21:00 St. Etienne – Monaco (Ligue 1)
21:00 Betis – Levante (La Liga)

Bielefeld – RB Leipzig tipset 19/3

Som sagt är Emil Forsberg rejält på gång och gjorde mål för sitt RB Leipzig i senaste ligamötet med ligafyran Eintracht Frankfurt. Tyvärr för Leipzig räckte inte Emils mål till seger då matchen slutade 1-1 vilket betyder att man tappade viktiga poäng i kampen om ligatiteln. RB Leipzig ligger fortfarande tvåa i Bundesliga efter ligaledaren Bayern München men nu fyra poäng efter istället för bara två.

Bielefeld är på sextonde plats i Bundesliga och vann överraskande sin match i förra ligaomgången mot sjätteplacerade Leverkusen. Kanske kan det vara en vändpunkt i Bielefeld’s tunga period med sju matcher utan vinst dessförinnan. Tack vare segern kravlade sig laget upp från nästjumboplatsen och förbi både Mainz och Hertha Berlin i bottenskiktet.

Över 2.5 mål i matchen Bielefeld – RB Leipzig tippas till odds 1.66 @Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.