Streama Everton – Manchester City live i FA-Cupens kvartsfinal lördag 20 mars 2021 kl. 18:30 och förhoppningsvis får vi se Robin Olsen som målvakt mellan stolparna i Everton.

FA Cup Live Stream 20/3

Att kunna se på underbara FA-Cupen är fantastiskt roligt där all engelsk cuphistoria gör matcherna i FA-Cupen extra intressanta. Idag ska vi få se lag som genom dagens kvartsfinaler kanske kommer vara med och skriva ytterligare cuphistoria ifall de tar sig ända till finalen och vinner den. Titta på FA Cup live stream hos både Unibet och Bet365.

13:15 Bournemouth – Southampton
18:30 Everton – Manchester City

Speltips Everton – Man City

Robin Olsen har missat de fyra senaste ligamatcherna på grund av huvudskada och fick dessförinnan sitta på bänken i två matcher då Jordan Pickford stod mellan stolparna. Men nu blev Jordan Pickford skadad i senaste ligamötet med Burnley och Everton-tränaren Carlo Ancelotti fick kasta in tredjemålvakten Joao Virginia 21 år. Eftersom Pickford är skadad så är det önskvärt att se Olsen frisk vilket han nu alltså verkar var igen. Återstår att se om Ancelotti anser Olsen vara i tillräckligt gott skick för spel eller om det blir tredjemålvakten som sätts in mellan stolparna. Vad som bör oroa Everton ännu mer är det faktum att Everton har fem spelare definitivt borta för spel jämfört med Manchester Citys obefintliga skadelista. Dessutom som ett brev på posten är den tidigare så fina formen som bortblåst och man har nu inkasserat två raka förluster i ligaspelet varav den senaste kom mot normalt svaga Burnley.

På ett nästan overkligt sätt har nämligen Manchester City alla spelare i hela truppen tillgängliga mot Everton idag. Tillsammans med en strålande form hos gästerna så kommer det bli tufft för Everton att ta sig till semifinal.

Tipset blir bortavinst för Manchester City mot Everton till bästa oddset 1.32 @Betsson.