Speltips inför HV71 – Leksands IF i SHL tisdag 23 mars, nedsläpp kl. 18:00; Det är skralt med spännande toppidrott ur svensk synvinkel den här tisdagen 23/3 så därför är vi extra glada för att åtminstone ha SHL matchen HV71 – Leksands IF att se fram emot framåt kvällskvisten.

SHL tipset HV71 – Leksand 23/3

Det här är nog allra sista chansen för jumbolaget HV71 att överhuvudtaget vara säkra på fortsatt spel i SHL nästa säsong. Med bara fyra seriematcher kvar av säsongen och nio pong efter Brynäs på tolfte plats så måste det nu börjas tas trepoängare på ett löpband. Dock möter man ett urstarkt lag med kalasform i Leksands IF. Tio av Leksands elva senaste matcher har resulterat i vinst. Ska ett av seriens formsvagaste lag klara av att ta poäng mot ligans formstarkaste? Vi tror tyvärr inte det.

Leksand vinner över HV71 till odds 2.15 @Betsson.

Speltips SHL 23 mars 2021: HV71 - Leksand