VM-kval fotboll Turkiet – Nederländerna live stream.
Avspark
: kl. 18:00 onsdag 24 mars 2021
Kommentator: Christopher Kviborg.
Plats: Atatürk Olimpiyat Stadyumu (Istanbul)
Live Stream: C More

Äntligen börjar VM-kvalet i fotboll till fotbolls-VM 2022 och först ut i Europas VM-kval är stormötet Turkiet – Nederländerna. I grupp G spelar också fotbollsnationerna Norge, Lettland, Montenegro och Gibraltar.

VM-kval live stream 24/3

VM-kvalets matcher kan ses via live streaming på tv, dator, padda och mobil hos C More här >>

Dagens matcher, onsdag 24 november 2021, i kvalet till världsmästerskapen i fotboll 2022:

Kl. 18:00
Turkiet – Nederländerna

Kl. 20:45
Belgien – Wales
Cypern – Slovakien
Estland – Tjeckien
Finland – Bosnien-Hercegovina
Frankrike – Ukraina
Gibraltar – Norge
Lettland – Montenegro
Malta – Ryssland
Portugal – Azerbajdzjan
Serbien – Irland
Slovenien – Kroatien

Turkiet – Nederländerna kval-tipset

Holländarna är stora favoriter att vinna över turkarna i VM-kvalets första omgång enligt vinnaroddsen hos spelbolagen. Och det har nog att göra med de senaste årens landskampsresultat. Turkiet har bara vunnit en match på deras åtta senaste landskamper mot internationellt motstånd. Dock måste tilläggas att fem av dessa möten slutat oavgjort. Så även om Turkiet haft förbenat svårt att vinna sina matcher på sistone så har man heller inte förlorat många av dem.

Nederländerna har vunnit sina två senaste landskamper mot dels Polen och dels mot Bosnien-Hercegovina. Men dessförinnan hade även Nederländerna en tung period med fem raka matcher utan vinst. Så lika säkra som spelbolagen verkar vara över holländsk seger idag är kanske inte vi. Dessutom så drog Turkiet det längsta strået senast lagen spelade mot varandra. 2015 möttes Turkiet och Nederländerna två gånger i EM-kvalet där första mötet slutade 1-1 och det andra slutade med en klar 3-0 vinst för Turkiet.

Då endast förstaplatsen i gruppkvalet garanterar en VM-biljett så tror vi att det kommer råda en ganska stor anspänning i respektive landslagstrupper inför matchen eftersom det här är en match mellan de två favoriterna i gruppen. Av rädsla att gå bort sig i matchen och riskera baklängesmål kommer resultera i anfallsspel hos bägge lagen utan något större tryck med jättehög press. Tipset är att det blir en målsnål match och vi spelar på att det görs under 2.5 mål i matchen Turkiet – Nederländerna till odds 1.95 @Betsson.