Kosovo Sverige live stream gratis hos en av Sveriges mest kända tv-kanaler! Är du på resande fot och inte kan se tv4 så får du en ny chans. Ikväll söndag 28 mars (28/3) tar sig Sverige an Kosovo på bortaplan med matchstart 20.45 i den andra omgången av VM-kvalet. TV4 och CMore sänder matchen men saknar du tv-kanalen så berättar vi lite längre ner hur du kan se den gratis via live streaming.

Kosovo Sverige live streaming

Streama kosovo sverige i mobilen, surfplattan eller datorn gratis här hos CMore! Du behöver inte betala för matchbiljetten denna gång. Tecknar du ett abonnemang med CMore Tv4 så har du möjligheten att testa på utbudet gratis under en 2 veckors period. När du besöker Tv4 så kommer du under kanalpaketet hitta ett erbjudande som säger ”prova fritt i 2 veckar”. Nyttjar du detta tillfälle att registrera dig så får du tillgång till nästan alla matcher i VM-kvalet och Kosovo Sverige i högsta streaming kvalité.

SE KOSOVO SVERIGE LIVE STREAM GRATIS HÄR >> TILL TV4 & CMORE

Vad innebär Kosovo Sverige live stream?

Med live stream menas att du ser en tv-sändning över internet och inte via en tv kanal. Oavsett vilken enhet du har nära till hands (Mobil, surfplatta eller dator) så kommer du åt matchen så länge som du har en koppling och genomfört registreringen ovan. Via kontot som du skapat hos TV4 så klickar du dig fram till Kosovo Sverige matchen och sen startar igång den.

Värt att veta om stream och uppkoppling.

Din uppkopplingshastighet kan så klart vara lite avgörande för hur kvalitéten på sändningen och din stream upplevs.  Har du en sämre uppkoppling och får t.ex bara åtkomst till 3G nät via mobilen så kan sändningen fastna eller ”lagga”. Tappar du uppkopplingen helt så tappar du tyvärr också streamingen till ditt event och inga rörliga bilder visas. Är du på resande fot så kan detta vara ett scenario som uppstår där du tappar uppkopplingen med jämna mellanrum. Ett tips är att så fort du återfår uppkopplingen är att du laddar om sidan och påbörjar streaming av Kosovo Sverige på nytt. Så kommer streamingen hoppa in i live sändningen med några sekunders fördröjning.

Spelbonusar till VM-kval matcherna

Kosovo går in i VM-kvalet

Kosovo var det lag som stod över den första omgången i VM-kvalet när Sverige mötte Georgien. Sverige har mött Kosovo en gång tidigare och det var drygt ett år sen precis innan pandemin bröt ut i Europa. Sverige vann det mötet med Kosvo med 1-0 hemma. Man kan dock inte dra för stora växlar av det mötet då vår trupp och startelva till största delen bestod av inhemska spelare.

Jättesvårt att säga var man har Kosovo men faktum är att laget gjort det bra i sina senaste två landskamper och ska absolut inte underskattas. Man har slagit Litauen och Moldavien hemma med 4-0 respektive 1-0. Senast mot Litauen hade man 66 % av bollinnehavet och van målchansstatistiken med 20-10 i avslut. Sverige får se upp med Muriqi som spelar som ensam central anfallare i en 4-5-1 uppställning. Kosovo brukar centrera med mycket folk centralt och släppa kanterna. Med tanke på att Sverige gjorde en av sina sämre insatser mot Georgien spelmässigt så kommer det bli en tuff nöt att knäcka.

Sverige saknar Ekdahl.

Sverige hade en matchplan i att vila Albin Ekdahl stora delar av Georgien matchen och sen att han skulle starta mot Kosovo. Svensken fick dock kliva av med en streckning efter bara ett par minuters spel efter sitt inhopp. Han har nu lämnat matchtruppen. Mycket om snacket inför och under den här landslagssamlingen har handlat om Zlatan Ibrahimovic. Zlatan är vår klart lysande stjärna och den största som svensk fotboll har haft. Han spelade fram till Claessons 1-0 mål och bidrog mycket med sin fysik i matchen. Dock knackade Sveriges spel i övrigt och Janne Andersson höll med om att det var en av lagets sämsta insatser vid hans ledning.

Sverige blir inte lika rörliga i anfallsspelet med Zlatan på topp. Han har hunnit fylla 39 år och det är självklart att han inte springer lika mycket som Isak eller Quaison. Däremot är han stark i straffområdet och väldigt svår att ta hand om där. Men just bristen på rörlighet i anfallet kan vara en orsak till att Sveriges spel inte fungerade som det brukar. Vi tror att vi kommer få se Emil Forsberg i startelvan idag. Man behöver hitta balansen på mitten och frågan är om det är Claesson eller Kulusevski som kommer få vila.

Eventuell svensk startelva mot Kosovo:

Nordfeldt, Lusitg, Linderlöf, Helander, Augustinsson – Forsberg, Larsson, Olsson, Claesson – Zlatan, Isak

Kosovo Sverige speltips

Så klart jättesvårt att veta var vi har Kosovo men visst ska väl Sverige klara av det här. Vi tror att svenskarna känner att man vill höja sig från det senaste mötet. Man är införstådda att det blir tufft! Zlatan lär vilja näta. Defensivt så släppte Sverige till väldigt många farliga lägen mot Georgien. Det tror vi att Janne Andersson kommer trycka på. Att gå framåt men göra det mer kontrollerat så att inte Sverige släpper till de öppna lägen som man gjorde senast. Vi tror att Sveriges försvarsspel kommer se bättre ut i det här mötet. Balansen måste bli bättre där lagdelarna håller ihop bättre.

Sverige vinner matchen till oddset 1.70 @Unibet.

Matchstart övriga VM-kval matcher

Här följer matchstarten för övriga VM-kval matcher under dagen och ikväll.

15:00

Kazakstan – Frankrike

18:00

Albanien – England
Armenien – Island
Danmark – Moldavien
Georgien – Spanien

20:45

Bulgarien – Italien
Israel – Skottland
Nordmakedonien – Liechtenstein
Polen – Andorra
Rumänien – Tyskland
San Marino – Ungern
Schweiz – Litauen
Ukraina – Finland
Österrike – Färöarna

Hur tror ni att Kosovo Sverige slutar ikväll? Kommentera gärna!

Kosovo Sverige live stream