Se Sverige – Estland live stream helt gratis ifrån träningslandskampen på Friends Arena onsdag 31 mars 2021. Sveriges vänskapsmatch mot Estland är den enda landskampen som kommer spelas innan Fotbolls-EM i juni. Det blir intressant att se vilken svensk startelva som Janne Andersson mönstrar och vilka svenska spelare som överhuvudtaget får speltid i mötet med Estland. För det är sista chansen för dem att visa att just de ska vara med i EM-truppen. Sverige – Estland har avspark kl. 17:45!

Sverige – Estland live stream 31/1

Efter två underbart sköna svenska vinster i VM -kvalet är det nu alltså dags för ett viktigt genrep inför fotbolls-EM om bara två och en halv månad. Sveriges inledande gruppmatcher spelas i Dublin och Bilbao där Spanien är motståndaren i EM-premiären den 14 juni. Inte vill man väl missa att titta på Sverige – Estland live stream idag då de sista pusselbitarna ska sättas inför sommarens mästerskapsäventyr.

Streama Sverige – Estland gratis med sändningsstart kl. 17:15 på C More här >>

C More har ett erbjudande där man kan prova på fritt i två veckor helt utan bindningstid. Välj kanalpaketet ”C More TV4” som då kan ses under 2 veckor utan kostnad. För i just det kanalpaketet ingår nämligen att du kan streama exempelvis TV4 och TV12 samt många andra kanaler kostnadsfritt.

TILL C MORE NU!

Fotboll onsdag 31 mars 2021

Internationella vänskapsmatcher

17:45 Sverige – Estland
20:45 Schweiz – Finland

Europeiska VM-kvalet

Kl. 18:00
Armenien – Rumänien

Kl. 20:45
Andorra – Ungern
Bosnien-Hercegovina – Frankrike
England – Polen
Grekland – Georgien
Liechtenstein – Island
Litauen – Italien
Moldavien – Israel
Nordirland – Bulgarien
San Marino – Albanien
Skottland – Färöarna
Spanien – Kosovo
Tyskland – Nordmakedonien
Ukraina – Kazakstan
Österrike – Danmark

Speltips inför Sverige – Estland

Troligtvis kommer Janne Andersson möblera om rejält i laget för att försöka få fram vilka spelare han ska våga satsa på i den kommande svenska EM-truppen. Men då ska vi också tänka på att även Estland säkert kommer lufta ett gäng spelare som kanske inte skulle spelat så mycket i en viktigare landskamp. Vi tippar svensk vinst mot estländarna med ett par måls marginal och spelar ett ”asian handicap” på Sverige -2.5 till odds 1.63 @NordicBet.

 

Oddsbonusar att spela extra med idag