Championship fotboll ägnar vi långfredagen 2/4 åt när vi kommer titta på Birmingham – Swansea live stream samt spela några odds inför matchstart kl. 21:00 fredag 2 april 2021.

Birmingham – Swansea live stream

Det börjar dra ihop sig för säsongsavslutning i Championship och varje match nu på slutet är för flera av av klubbarna de allra viktigaste på hela säsongen. En sådan match där båda lagen har massor att kämpa för är dagens match Birmingham – Swansea där hemmalaget befinner sig precis ovanför nedflyttningsstrecket och behöver varenda poäng man kan få för att inte halka ur den engelska andradivisionen. Gästande Swansea är på tredje plats och behöver ta i kapp sex poäng på ligatvåan Watford för att knipa en direktplats till högstadivisionen Premier League. Missa inte det här heta fotbollsmötet genom att titta på Birmingham – Swansea live stream i vilken av dina skärmenheter som du vill på antingen bet365 eller hos Unibet.

Bägge spelbolagen erbjuder massor av live streamad sport dygnet runt, inklusive utvalda Championship matcher, i din mobil, läsplatta och dator. Eftersom det inte kostar något att bli/vara medlem hos dessa spelbolag är det en fantastisk möjlighet att kunna se på sport när som helst från hela världen. Det enda du behöver tänka på är att de dockkräver att du har ågon krona insatt på spelkontot för att live streming-tjänsten ska vara öppen. Men det är lätt fixat då du vid registreringen som ny medlem får ett öppningserbjudande om en oddsbonus ifall du väljer att sätta in lite pengar på själva spelkontot.

Championship 2 april 2021

16:00 Bournemouth – Middlesbrough
16:00 Bristol City – Stoke
16:00 Cardiff – Nottingham
16:00 Derby – Luton
16:00 Millwall – Rotherham
16:00 Preston – Norwich
16:00 QPR – Coventry
16:00 Watford – Sheffield Wed
16:00 Wycombe – Blackburn
18:30 Barnsley – Reading
21:00 Birmingham – Swansea

Speltips Birmingham – Swansea 2/4

Birmingham som kämpar i botten av Championship tabellen har haft ett antal riktigt tuffa matcher mot flera av topplagen på sistone. Idel förluster har det blivit förutom en skön 2-1 vinst mot ligasexan Reading. Swansea kommer till spel med två raka förluster mot ligasjuan Bournemouth och ligaåttan Cardiff. Vi blir inte överraskade om vi får se både Birmingham och Swansea göra mål i matchen under den sena långfredagskvällen.

Tipset Birmingham – Swansea: Båda lagen gör mål till odds 2.10 @Bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Långfredagens bästa oddsbonusar

 

Milan – Sampdoria live stream Påskafton 2021