Streama Djurgården Hammarby live i mobil, dator o tv! Djurgårdens IF – Hammarby IF träffar på varandra i Svenska Cupen’s semifinal under påskdagen söndag 4 april 2021. Strålande är att  vi allihop kan titta på Hammarby Trelleborg live stream 4/3 med matchstart 13:00 hos C More här >>

TILL C MORE NU!

Djurgården Hammarby cuptipset

Ett Stockholmsderby av det mer spännande slaget, och något av en drömsemifinal, har vi idag att spana in när Djurgårdens IF och Hammarby IF drabbar samman på Tele2 Arena strax efter lunch denna påskdag 2021. Fotbollsderbyn brukar frambringa extra heta känslor och dagens Stockholmsderby Djurgården Hammarby lär bli en cupsemi som för många gäller nästintill liv eller död. Matcherna mellan Djurgårdens IF och Hammarby IF har också historiskt sett varit rejält känsloladdade tillställningar. Även resultaten visar hur jämna derbymatcherna mellan dem brukar vara. På de fem senaste drabbningarna har en slutat oavgjort, tre med uddamålsvinster för Hammarby en med uddamålsseger för Djurgården i Svenska Cupen 2019. Just den matchen vann Djurgården först efter straffläggning. Snacka om jämna kamper!

Senaste fem inbördes matcherna mellan Djurgårdens IF och Hammarby IF:

2020-10-04 Hammarby IF – Djurgårdens IF 1 : 1 (Allsvenskan)
2020-08-09 Djurgårdens IF – Hammarby IF 1 : 2 (Allsvenskan)
2019-10-06 Djurgårdens IF – Hammarby IF 1 : 2 (Allsvenskan)
2019-04-28 Hammarby IF – Djurgårdens IF 2 : 1 (Allsvenskan)
2019-03-10 Djurgårdens IF – Hammarby IF 1 : 0 (0-0) (Svenska Cupen)

Vi tippar på att påskdagens semifinal i Svenska Cupen Djurgården Hammarby återigen blir en tuff och jämn kamp. Historien säger att det kommer göras mål från båda lagen och vi finner ingen anledning till att gå emot detta idag och lirar därför på att bägge lagen gör mål idag till oddset 1.70 @NordicBet.

Påskdagens bästa oddsbonusar