Det ser ut att bli ett riktigt getingbo i kampen om Champions League platserna i Premier League. Just nu är det 6 lag som gör upp om 2 platser. De båda Manchesterlagen känns klara efter Uniteds seger igår.

Leicester 56 p
Chelsea 51 p
Liverpool 49 p
Tottenham 49 p
West Ham 49 p (1 match mindre spelad)
Everton 46 p (2 matcher mindre spelade)

Alla lagen har chansen att ta sig till Champions League. Leicester ser ut att ha den bästa chansen med tanke på poängskörden men laget har ett svårt spelschema på slutet där det borde komma ett och annat poängtapp.

Dagens speltips

Everton möter ikväll ett skadedrabbat Crystal Palace som så klart inte är någon enkel match. Men ska man vara med i kampen om CL när ligan avgörs då måste man bara vinna den här typen av matcher. Oddset på hemmaseger är 1.82 vilket får anses vara bra. Vi ser ett fint spelvärde i en rak hemma seger. Everton – Crystal Palace har matchstart 19:00.

West Ham har en aningen tuffare utmaning när man ska bege sig till Molineux Ground och försöka besegra Wolverhampton. Wolves har inte varit lika bra som man var förra säsongen och mycket beror garanterat på att man tappat anfallsesset Diego Jota. West Ham som vid en seger går förbi Tottenham, Liverpool och Chelsea i tabellen och därmed tar över 4:e platsen. Laget var strålande i 44 minuter mot Arsenal där man hade en leding med 3-0. Hade man bara klara av att hålla nollan till halvtid så hade det säkert gått vägen.

Nu släppte man in 3-1 i 45:e och Arsenal fick vittring. Matchen slutade 3-3 och det var två bortkastade poäng. Laget är ojämnt och det är det enda man har mot sig just nu. När man är som bäst är man svårslagna och Moyes har verkligen träffat rätt med sitt West Ham. Oddset på en 2:a på West Ham är 2.75 vilket får ses som väldigt fint. Wolverhampton – West Ham har matchstart ikväll 21.15.

Vi köra vinnare på dessa matcher i kombination, etta Everton och tvåa West Ham till oddset 5.00 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Annandag Påsk’s bästa oddsbonusar

Speltips premier league