Real Madrid – Liverpool och Manchester City – Dortmund ger sig in i kvartsfinalspelet i Champions League tisdag 6 april 2021 med matchstarter 21:00. Dagens speltips ges här inför den förstnämnda matchen.

Real Madrid – Liverpool CL-tips 6/4

Nu får man ändå säga att de europeiska fotbollsklubbarnas riktiga tungviktsmöten sätter igång. Kvartsfinalerna i Champions League sätter igång idag och Real Madrid mot Liverpool är en sådan där tungviktshöjdare som man bara längtar efter att få se och tipps på.

När det gäller Ream Madrids möte med Liverpool är formen något som skiljer dem åt lite. Bägge lagen har tre raka vinster på matchkontot inför matchen idag men Real Madrid har definitivt visat upp ett bättre och stabilare spel under säsongen som helhet. Trots det är det faktiskt Liverpool som är vinnarfavoriter idag hos spelbolagen. Vi vet vad Liverpool kan göra, och kanske framförallt i Champions League sammanhang, men vi håller ändå inte med om att Liverpool skulle vara favorit att vinna idag. Vi synar vinnarspelet och tippar istället Real Madrid som vinnare över Liverpool till oddset 2.75 @Unibet.

Oddsbonusar inför CL vecka 14