Onsdag 7 mars är en särdeles fin fotbollsdag med kvartsfinalerna Bayern München – PSG och FC Porto – Chelsea i Champions League som dagens höjdpunkter för många fotbollsälskare. Men det finns nog också en och annan som gärna värmer upp inför Champions League fotbollen med intressanta ligamatcher i Serie A där lag som Inter, Juventus och Napoli spelar om viktiga poäng tidigare under onsdagskvällen. Kanske är det också som så att några väljer att titta på La Liga mötet Real Sociedad – Athletic Bilbao istället för Champions League?

Fotboll onsdag 7 mars 2021

Serie A
18:45 Inter – Sassuolo
18:45 Juventus – Napoli

Champions League – Slutspel
21:00 Bayern München – PSG
21:00 FC Porto – Chelsea

La Liga
21:00 Real Sociedad – Athletic Bilbao

Speltips Bayern – PSG 7/4

Glödheta möten i första rundan av kvartsfinalerna i Champions League fortsätter för andra dagen i rad med de två återstående matcherna. Häribland har vi kvällens match med Bayern München mot PSG. Vilket hiskeligt coolt och spännande möte det ska bli!

Men medan Bayern München går att känna igen då de leder Bundesliga och har vunnit sju cup- och ligamatcher i rad nu så kan vi inte riktigt säga samma sak om Paris SG för tillfället. PSG har förlorat två av sina tre senaste ligamatcher i Ligue 1 vilket är väldigt ovanligt för att vara dem. Dessutom var det nog extra tungt för PSG i lördags då man förlorade mot toppkonkurrenten Lille som nu tagit över förstaplatsen i tabellen. Möjligen hade spelarna i PSG den kommande kvartsfinalen i Champions League mot Bayern München i tankarna? Däremot drabbades Bayern München av ett gigantiskt avbräck häromveckan då deras målspruta Robert Lewandowski skadade sig i en landskamp för Polen. Han har fullkomligen öst in mål för sitt Bayern München den här säsongen och kommer saknas stort i tyskarnas anfallsspel mot PSG. Nästan svårt att hitta ett mer olägligt tillfälle för en skada på Lewandowski som förväntas vara borta ungefär fyra veckor. Med tanke på skadan tror vi faktiskt inte på så många mål gjorda i kvällens match.

Under 2.5 mål tippas i matchen Bayern München – PSG till odds 2.42 @NordicBet.

 

Fotbollsbonusar vecka 14 2021