Spanska Granada möter engelska Manchester United i första rundan av kvartsfinalen i Europa League fotbollen 2021. Granada – Manchester United visas på TV-kanal 9 med sändningsstart 20:30 och avspark 21:00 torsdag 8 april.

EL kvartsfinaler 8/4 kl. 21:00

Fyra Europa League matcher står på dagens matchagenda 8/4 som allihop har avspark 21:00:

Ajax – Roma
Arsenal – Slavia Prag
Dinamo Zagreb – Villarreal
Granada – Manchester United

Granada – Manchester United tipset

I åttondelsfinalerna slog Granada ut norska Molde och Manchester United förpassade Zlatans AC Milan till kulisserna. Granada har sedan dess förlorat två La Liga matcher mot Valencia och Villarreal. unite har förlorat mot Leicester och vunnit mot Brighton. Vi ser ingen anledning till att dra ut på snacket kring vårt valda speltips inför matchen utan konstaterar kort och gott att Manchester United bör vinna med odds 1.59 @NordicBet.

 

Europa League bonusar 2021-04-08