Fredag kväll 9 april spelas match nummer två i Play Out kvalet mellan HV71 och Brynäs IF. Dagens bortalag Brynäs vann första mötet i tisdags med 2-1 hemma i Monitor ERP Arena, Gävle. Det är bäst av sju matcher som gäller. HV71 – Brynäs IF har nedsläpp kl. 19:30 och kan ses i direktsändning på TV12 och på C More här >>.

Hockeytipset HV71 – Brynäs 9/4

Första matchen i kvalet mellan HV71 och Brynäs IF för att hänga kvar i SHL var en mycket jämn historia. Bökigt och målsnålt kännetecknade mötet som stod 1-1 vid full tid. Segerpucken i förlängningen slogs in av Brynäs Linus Ölund i minut 19.

Nu är det match i Husqvarna Garden i Jönköping som gäller och revanschlustan är säkerligen stor hos HV71. Men med tanke på hur jämnt det var i det första mötet känns det som om det kan gå lite hur som helst i match nummer två i denna Play Out serie. Dock tror vi att det återigen kommer bli en tight och målsnål match. Totalt under 4.5 mål i matchen tippas till odds 2.03 @NordicBet.

 

Play Out bonusar att tippa med