PSG sitter i förarsätet inför kvällens kvartsfinalretur i Champions League mot Bayern München. Efter bortaseger 2-3 på tysk mark är det nu dags att förvalta den ledning man införskaffat hemma på Parc des Princes i Paris.

Champions League kvartsfinaler (returmatcher) tisdag 13 april 2021:

21:00 Chelsea – FC Porto
21:00 PSG – Bayern München

Speltips PSG – Bayern 13/4

Alla skadebekymmer Bayern München fått i sin spelartrupp på sistone har även visat sig i resultatlistan. Först förlust mot PSG i Champions League på egen hemmaplan och nu bara oavgjort mot ett formsvagt Union Berlin i Bundesliga. Inte den utveckling man vill ha när de viktigaste matcherna på säsongen ska spelas. Även i afton får Bayern klara sig utan sin stjärnforward Robert Lewandowski då han inte är fri från skadebekymren ännu.

Bayern har pressen på sig att vinna idag och troligen måste man göra det med ett par måls marginal för att ta sig vidare till semifinalen. Det lär passa PSG som handen i handsken då man har ett par riktigt kvicka världsspelare till förfogande vid kontringslägen. Vi tippar att PSG vinner matchen mot Bayern till det fina oddset 3.05 @Unibet.