Liverpool – Real Madrid och Dortmund – Manchester City gör idag 14 april upp om de två sista semifinalplatserna i Champions League 2021. Liverpool måste på Anfield hämta igen ett 1-3 underläge från första omgången i kvartsfinalen mot Real Madrid förra veckan.

Champions League onsdag 14 april 2021 kl. 21:00:
Liverpool – Real Madrid
Dortmund – Manchester City

Liverpool – Real Madrid 14/4

Liverpool hade störst bollinnehav i första mötet men det var Real Madrid som hela tiden kom till avslut och hade klart flest målchanser och skott på mål. Och vi fick en något oväntad matchhjälte för Real Madrid då 20-åriga brasilianska stjärnskottet Junior Vinicius satte två av baljorna i 3-1 vinsten. Anfallskollegan Marco Asensio satte också en i nät. Mohamed Salah blev Liverpools ende målskytt i den matchen. Nu blir det intressant att se om Liverpool kan göra en sådan där vändning i returen som de vant oss med tidigare genom åren. vi sätter spelpengen på Liverpool seger idag till odds 2.00 @Unibet.

Liverpool - Real Madrid Champions League 14 April