Ska Manchester United klara av att försvara sig mot Granada i dagens avgörande returmatch i kvartsfinalen av Europa League? Det är en frågeställning vi inte tidigare kunnat tro att vi skulle behöva ställa då Manchester United visade i den första omgången hur många nummer större man är en Granada efter 0-2 vinsten på bortaplan förra veckan. Nu är dock läget helt annorlunda för Manchester United då man har ett gigantiskt manfall på backsidan. Phil Jones och Eric Bailly är borta sedan tidigare på grund av skador och sjukdom. Dessutom har till råga på allt elände även Harry Maguire och Luke Shaw sällat sig till frånvarolistan, båda på grund av för många gula kort. Det här betyder att Victor Nilsson Lindelöf kommer få dra ett jättelass i försvarsarbetet. Särskilt försvårande omständigheter är det ju också att det blir en backlinje  i Man United som inte är samspelta. Därför är den inledande frågeställningen i det här läget berättigat att ställas.

Europa League torsdag 15 april 2021

21:00 Manchester United – Granada
21:00 Roma – Ajax
21:00 Slavia Prag – Arsenal
21:00 Villarreal – Dinamo Zagreb

Man United – Granada tipset 15/4

Backproblemen i Manchester United kan bli ett bekymmer i returmötet med Granada. Lindelöf får ett oönskat stort ansvar att forma försvarsstyrkorna ikväll. Granada har i sin tur också ett par man borta på grund av för många gula kort. Mittfältaren Yan Brice Eteki och försvararen Domingos Duarte är tunga avbräck för Granada som ju har en tunnare trupp att ösa ur. Spänningen blir ändå olidlig för hur Lindelöf ska tackla den nya och ovana situationen. Däremot ser anfallskapaciteten i Manchester United mycket bra ut och Solskjär har alla utom Martial till förfogande. Det bör räcka för att vi ånyo får en seger från Manchester-laget.

Manchester United tippas vinna över Granada på Old Trafford till oddset 1.48 @NordicBet.

Kanonbonusar att betta med