Ikväll är det bara en Premier League match som spelas och det är Leeds som tar emot Liverpool hemma på klassiska Elland Road. Senast genomförde Leeds en smått heroisk insats med 1 man mindre under hela andra halvlek borta mot Manchester City. Att lyckas vinna med 1-2 på Etihad Stadium känns som riktig bedrift även om man är 11 mot 11. Att göra det med en man mindre känns som en utopi för ett lag som Leeds. Bieslas gäng har hittat formen och man har 3 raka segrar i ligan. Frågan är om man kan skrälla mot Liverpool också?

Många skador i Liverpool

Fortsatta skadeproblem för Liverpool och det är tydligt att den här säsongen har påverkats av det. Spelare som Matip, Gomez och Van Dijk saknas i backlinjen. Henderson, Origi och Kelleher saknas också. Sen är Jones tveksam till spel. Också tufft att ha spelat en viktig Champions League kvartsfinal mot Real Madrid och därefter åka och möta Leeds borta. Leeds är laget som springer mest i hela ligan och Bieslas gäng tillhör ett av de mest tränade lagen. Leeds springer i 90 minuter och man kan aldrig slappna av när man möter dem. Man chansar också en del i sitt spel och fyller på med mycket folk. Det brukar göra att man alltid är inblandade i målrika matcher.

Vårt speltips

Vi tror på en öppen match där båda lagen bjuder på mycket målchanser. Liverpool är i behov av 3 poäng i jakten på en champions league plats nästa säsong. Leeds som säkrat kontraktet sen en tid tillbaka kommer också gå för 3 poäng. Bambord borde kunna hitta målet nån gång och Liverpools fronttrio i Mané, Firminho och Salah kommer garanterat skapa chanser.

Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.57 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

spelbonusar 19/4

Leeds – Liverpool har matchstart 21:00 och visas av tv kanalen Viasat Premium och Viaplay.

Speltips premier league