Det får bli ett snabbtips utan längre förklaring eller diskussion inför dagens bästa speltips 20/4 som rekats fram i Premier League mötet Chelsea – Brighton. Avspark 21:00 tisdag 20 april!

Speltips Chelsea – Brighton 20/4

Chelsea har efter ett par mindre bra insatser med oavgjort 0-0 mot Leeds och en hemmaförlust med 2-5 mot West Brom nu tagit sig i kragen och spottat upp sig rejält. Först tog man en övertygande 1-4 seger på bortaplan över Crystal Palace. Sedan såg man till att ta sig vidare till semifinal i Champions League genom att slå ut Porto i kvarten. Och i lördags besegrades självaste Manchester City i FA-Cupens semifinal vilket innebar att man framöver får möta Leicester i finalen. Just idag är det dock jakt på en Champions League plats inför nästa säsong som hägrar. Som ligafemma är Chelsea endast en poäng efter fyran West Ham och två poäng bakom trean Leicester. De fyra första lagen i Premier League hugger varsin Champions League biljett. Vi kan inte tänka oss att Brighton på sextonde plats i ligatabellen ska utgöra något hinder ifrån tre nya ligapoäng till Chelsea idag.

Chelsea får vinnartipset mot Brighton till odds 1.61 @Unibet.

Fotbollstisdag 20 april 2021

ENGLAND:Premier League
21:00 Chelsea – Brighton

ITALIEN: Serie A
20:45 Verona – Fiorentina

SVERIGE: Superettan
19:00 Helsingborgs IF – Örgryte IS

TYSKLAND: Bundesliga
18:30 FC Köln – RB Leipzig
20:30 Bayern München – Leverkusen
20:30 Bielefeld – Schalke
20:30 Eintracht Frankfurt – Augsburg