Barcelona Getafe live streaming och ett bettingtips bjussar vi på denna La Liga afton torsdag 22 april. Barca är fyra i La Liga och kan vid seger idag ta sig förbi Real Madrid upp på andra plats och i så fall är man också bara två poäng efter ligaettan Atletico Madrid. Matchen Barcelona – Getafe har avspark 22:00.

Barcelona Getafe stream 22/4

Har du missat den fina möjligheten tidigare att streama många av världens bästa fotbollsligor direkt på Bet365 och Unibet. så ska du nu definitivt ta din rätt att streama den bästa liga- och cupfotbollen i din mobil, padda och dator utan några som helst avgifter.

Regga konto snabbt, enkelt och gratis samt ta din välkomstbonus du blir erbjuden vid registreringen för att se på Barcelona Getafe live streaming och alla andra matcher.

Speltipset Barcelona Getafe

Barca är på guldjakt och behöver få in alla poäng man kan få nu när La Liga säsongen börjar närma sig sitt slut. Getafe ligger på femtonde plats och klarade överraskande oavgjort 0-0 mot Real Madrid senast. Vi tolkar dock det resultatet som en total underskattning av Real Madrid då Getafe bara vunnit en enda match på deras tretton senaste matcher, varav sju slutat med förlust. Barca är därmed varnade och lär inte göra samma misstag som sin toppkonkurrent.

Över totalt 2.5 mål tippas i matchen Barcelona Getafe till oddset 1.65 @Unibet.

Fotbollstorsdag 22 april 2021

SPANIEN: La Liga
19:00 Atletico Madrid – Huesca
21:00 Granada – Eibar
21:00 Real Sociedad – Celta Vigo
22:00 Barcelona – Getafe

ITALIEN: Serie A
18:30 Roma – Atalanta
20:45 Napoli – Lazio

ENGLAND: Premier League
21:00 Leicester – West Brom

 

Spelbonusar 2021-04-22