Glöm inte att titta på söndagens final i Engelska Ligacupen via live stream Manchester City – Tottenham 25 april 2021. Streama EFL Cup nu!

Engelska Ligacupen Live Stream 2021

Finalen i Engelska Ligacupen 2021 mellan Manchester City och Tottenham har avspark 17:30 och spelas på Wembley Stadium i England. Finalmatchen finns att streama live i alla dina skärmenheter som tex mobilen, paddan eller datorn hos Bet365 eller Unibet.

Gör så här för att titta på Engelska Ligacupen live stream 2021:

  1. Logga in på Bet365 eller Unibet, registrera konton gratis!
  2. Ta din välkomstbonus.
  3. Sök upp EFL Cup och Manchester City – Tottenham i oddsutbudet.
  4. Klicka på play-stream-ikonen för matchen och när relevanta regler för live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja visas automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Du behöver ha pengar på ditt spelkonto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva spänningen.

Streama också tennisfinalen Rafael Nadal – Stefanos Tsitsipas

Missa heller inte alla annan fotboll och sport du kan streama direkt på dessa spelbolags hemsidor/appar. Idag kan du exempelvis även streama finalen i Barcelonas ATP-turnering på grus mellan spanjoren Rafael Nadal och greken Stefanos Tsitsipas med matchstart kl. 16:00.

Finaltipset EFL Cup 2021

Manchester City och Tottenham möts alltså i årets stora final i den Engelska Ligacupen 2021. På förhand har vi riktigt intressanta förutsättningar för att det här ska bli en sjusärdeles spännande finalmatch. Manchester City leder Premier League överlägset och är framme i semifinal i Champions League. Men Manchesterlaget har nyligen visat att formen inte är den allra bästa. Uttåg ur FA-Cupen och förlust mot Leeds i Premier League visar att det tuffa matchandet för City kanske börjar ta ut sin rätt. Men lita på att de kommer göra sitt yttersta idag när det vankas stor cupfinal i England.

Tottenham har en helsikes turbulent tid just nu där kulmen nåddes förra veckan då huvudtränare José Mourinho fick sparken från klubben. Ryan Mason fick kliva in i tränarrollen med kort varsel och klarade av debutmatchen godkänt efter en 2-1 vinst över Southampton i Premier League för fyra dagar sedan. Ska dock tilläggas att Son Heung-Min räddade Tottenhams tre-poängare genom att slå in en straff i den nittionde matchminuten. Med tanke på Tottenhams osäkra situation för tillfället tror vi att Manchester City blir för svåra idag och vi tippar Cityseger i finalen till ett odds på 1.50som finns tillgängligt i skrivande stund hos både Bet365 och Unibet.

Övrig söndagsfotboll 25/4

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 IFK Norrköping – Halmstads BK
15:00 Kalmar FF – Örebro SK
15:00 Varberg BoIS – Djurgårdens IF
17:30 AIK – Hammarby IF
17:30 Malmö FF – Östersunds FK

ENGLAND: Premier League
13:00 Wolves – Burnley
15:00 Leeds – Manchester Utd
20:00 Aston Villa – West Brom

ITALIEN: Serie A
12:30 Benevento – Udinese
15:00 Fiorentina – Juventus
15:00 Inter – Verona
18:00 Cagliari – Roma
20:45 Atalanta – Bologna

SPANIEN: La Liga
14:00 Huesca – Getafe
16:15 Villarreal – Barcelona
18:30 Celta Vigo – Osasuna
18:30 Sevilla – Granada
21:00 Athletic Bilbao – Atletico Madrid

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 RB Leipzig – Stuttgart
18:00 B.Mönchengladbach – Bielefeld

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Nice – Montpellier
15:00 Lens – Nimes
15:00 Lorient – Bordeaux
15:00 Rennes – Dijon
15:00 Strasbourg – Nantes
17:05 Angers – Monaco
21:00 Lyon – Lille