De två fotbollsklubbarna PSG och Manchester City, kända för att innehålla kanske världens mest påkostade spelartrupper, ska idag mötas i Champions League semifinal 28 april 2021 med matchstart kl. 21:00. Det finns dock mer än värdefulla fotbollsspelare som förenar dem, båda gillar att spela väldigt offensivt vilket ofta resulterar i många målchanser och hörnor.

PSG Manchester City – hörnkavalkad?

De franska ligasäsongerna brukar domineras av storlaget Paris SG som under många år abonnerat på Ligue titlarna. Sedan 2012 har man vunnit alla Ligue 1 mästerskap förutom säsongen 2016/2017 då Monaco lyckades knipa titeln. Men i år är man återigen hotade på tronen av framförallt Monaco och Lille. Det behöver dock inte betyda att PSG har sämre chanser till en framgång i Champions League, snarare tvärtom. Känt sedan länge är att PSG jagat en Champions League titel utan att lyckas trots all stjärnglans i spelartruppen. I år verkar man dock högprioritera Champions League, lite mer än ligatiteln. Så kanske är det dags nu. Men det blir naturligtvis ingen lätt uppgift att besegra Pep Guardiolas mannar i Manchester City.

Både PSG och Manchester City är två starkt offensivt lagda lag som spelar en fantastisk anfallsfotboll. Inte sällan mynnar den deras respektive anfallsglada fotboll ut i att det produceras en hel del hörnor. Vi ser framför oss att dagens möte dem emellan kan bli en riktig hörnfest och tippar på att det blir över totalt 9,5 hörnor i matchen till odds 1.87 spelat hos hos Unibet.

(Oddset är löpande och kan komma att ändras)

PSG - Manchester City i hörnfest 28 April 2021