Europa League och La Liga fotboll står på spelschemat den här torsdagen 29 april. Speltipset ges inför Europa League och Manchester Uniteds semifinalmöte med Roma. Innan matchstart som sker 21:00 får vi också vara med om Barcelonas jakt på ligaguld när Granada gästar. Barca har idag chansen att gå upp i ligaledning vilket blir ett faktum om man vinner dagens batalj mot Granada på Camp Nou som har avspark kl. 19:00. Just denna match finns att streama live på antingen Bet365 eller Unibet.

Dagens bästa fotboll 29 april 2021

19:00 Barcelona – Granada (La Liga)
21:00 Manchester United – Roma (Europa League)
21:00 Villarreal – Arsenal (Europa League)

Streama matchen Barcelona – Granada på Bet365 och Unibet för dig som är inloggad och har en peng insatt på spelkontot.

Speltips Manchester United – Roma 29/4

Vinner Manchester United dubbelmötet med Roma i årets Europa League semifinal får de möjligheten i en kommande finalmatch att göra om samma bedrift som för fyra år sedan, nämligen att vinna Europa League titeln 2016/2017. Då fanns en viss herr Zlatan med i United-truppen även om han var skadad när finalen spelades på Friends Arena i Stockholm den gången. Formen hos Man United är god och antalet spelare på skadelistan sträcker sig till endast två stycken, Phil Jones och Anthony Martial. Dessutom har mittbacksparet Victor Nilsson Lindelöf och Harry McGuire visat sig närapå orubbliga senaste tiden med flera fina insatser. Roma kommer få det tufft på Old Trafford i afton, det är ett som är säkert. Roma har verkligen inte imponerat i Serie A på sistone. En formkurva som pekar neråt och spel på bortaplan mot ett för tillfället riktigt starkt Manchester United bör inte kunna sluta på något annat sätt än hemmaseger idag.

Vi tippar hemmavinst för Manchester United mot AS Roma till odds 1.55 @NordicBet.

Spelbonusar 2021-04-29

 

Växjö – Örebro & Rögle – Skellefteå 29 april 2021