Fira in helgen och ta adjö av april genom att se på Werder Bremen – RB Leipzig live stream i Tyska Cupen DFB-Pokal 30 april 2021.

Helgfirandet börjar som bekant under fredagskvällen vilken för vår del, idag den 30/4, består i att streama och tippa odds på den tyska cupsemifinalen mellan Werder Bremen och RB Leipzig med avspark 20:30. Roligt är att det finns svenskt inslag i bägge fotbollslägren. Backen Ludwig Augustinsson ska försöka få stopp på RB Leipzig’s offensiv där förhoppningsvis Emil Forsberg är med i startelvan.

Segraren i kvällens semifinal får möta antingen Dortmund eller Kiel som möter varandra i den andra semifinalen imorgon lördag.

Fotbollsfredag 30 april 2021

20:30 Werder Bremen – RB Leipzig (DFB Pokal semifinal)
21:00 Southampton – Leicester (Premier League)
21:00 Marseille – Strasbourg (Ligue 1)
21:00 Celta Vigo – Levante (La Liga)

Werder Bremen – RB Leipzig live stream

Fira in helgen med tysk cupfotboll i DFB-Pokal där vi är framme i semifinalläge. Werder Bremen – RB Leipzig möts i den första semifinalen under fredagskvällen. En härlig kamp i matchen kan bli Ludwig Augustinsson mot Emil Forsberg. Werder Bremen – RB Leipzig live stream visas direktsänt hos Bet365 och Unibet när du är inloggad och har någon krona insatt på spelbolagskontot. Att registrera sig hos dem kostar ingenting!

Bonuskronor att kamma hem när du registrerar dig och gör en insättning för att spela med:

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport

Speltips Bremen – Leipzig 30/4

Ärligt talat bör RB Leipzig vinna den här semifinalen mot ett för tillfället Werder Bremen helt ur slag. Med sju raka förluster i Bundesliga sjunker laget neråt som en sten i tabellen. Nu har Bremen bara en poäng tillgodo för att inte hamna under kvalstrecket. RB Leipzig ligger på andra plats i Bundesliga och har en teoretisk chans till att komma ikapp Bayern München med tre ligamatcher kvar att spela, även om det inte är så troligt att Bayern ska tappa försprånget på sju poäng. Vi tippar på att RB Leipzig leder vid halvtid och vinner matchen (Halvtid/Fulltid) till oddset 1.83 @Bet365.

Werder Bremen - RB Leipzig live stream Tyska Cupen 30/4