Streama Milan i det superviktiga Serie A mötet med Benevento lördag 1 maj med matchstart 20:45, och Zlatan Ibrahimovic anges vara redo för spel! Ta längre ner gärna del av vårt speltips inför dagens match Milan – Benevento.

Streama Milan och andra viktiga matcher idag

Fotbollsligorna och de cuperna ute i Europa håller på att avsluta sina säsonger och många av matcherna som återstår är avgörande för hur det hela ska sluta. Idag har vi exempelvis semifinalen Dortmund – Kiel i den tyska cupen att se fram emot. I La Liga spelar bland annat Atletico Madrid, Real Madrid och Real Sociedad viktiga matcher. Och så har vi ju då Milans möte med Benevento som är mer eller mindre en måstematch för hemmalaget ifall man ska spela i Champions League kommande säsong.

Streama Milan och alla andra matcher i Serie A, La Liga, Ligue 1 samt Tyska Cupen (DFB-Pokal) live direkt på hemsidorna eller apparna hos dessa två spelbolag:

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport

Fotbollslördag 1 maj 2021

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 IK Sirius – Kalmar FF
17:30 Hammarby IF – BK Häcken

ENGLAND: Premier League
13:30 Crystal Palace – Manchester City
16:00 Brighton – Leeds
18:30 Chelsea – Fulham
21:00 Everton – Aston Villa

ITALIEN: Serie A
15:00 Verona – Spezia
18:00 Crotone – Inter
20:45 Milan – Benevento

SPANIEN: La Liga
14:00 Eibar – Alaves
16:15 Elche – Atletico Madrid
18:30 Huesca – Real Sociedad
21:00 Real Madrid – Osasuna

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 PSG – Lens
21:00 Lille – Nice

TYSKLAND: DFB Pokal semifinal
20:30 Dortmund – Kiel

Tipset Milan – Benevento 1/5

Två ligaförluster i rad står det på resultatkontot hos Milan vilket helt och hållet bidragit till att Milan tappat en andra plats i Serie A tabellen till att nu istället befinna sig precis utanför topp fyra och därmed utan Champions League biljett. Nu har man möjligheten att ge sig in i Champions League leken igen om man vinner över Benevento som just nu huserar bland bottenlagen. Tredje gången gillt för Milan är vår starka övertygelse om att det blir. Eftersom Zlatan är tillbaka i truppen så får Milan tillbaka den energi och kämpaglöd man behöver som injektion i laget och då det är ett bottenlag som står för motståndet tänker vi att det inte kan sluta på så många andra sätt än en hemmavinst idag. Dessutom är det hög tid för Zlatan att göra mål för sitt Milan igen tycker vi!

Speltips 1: Milan vinner över Benevento, odds 1.35 @Unibet

Speltips 2: Zlatan gör mål i matchen, odds 1.61 @Unibet

Streama Milan – Benevento live och tippa odds hos Bet365 eller Unibet nu!

Streama Milan mot Benevento och tippa odds 1 maj