Djurgården mot Malmö och Mjällby mot Degerfors, där har vi duon matcher som spelas i Allsvenskan måndag 3 maj 2021. Men vi har även matcher från de fyra största europeiska fotbollsligorna att se fram emot denna måndag 3/5.

Fotbollsmåndag 3 maj

SVERIGE: Allsvenskan
18:30 Djurgårdens IF – Malmö FF
18:30 Mjällby AIF – Degerfors IF

ENGLAND: Premier League
19:00 West Brom – Wolves
21:15 Burnley – West Ham

ITALIEN: Serie A
20:45 Torino – Parma (Livestream: Bet365 och Unibet)

SPANIEN: La Liga
21:00 Sevilla – Athletic Bilbao (Livestream: Bet365 och Unibet)

TYSKLAND: Bundesliga
18:00 Mainz – Hertha Berlin (Livestream: Bet365 och Unibet)

Djurgården – Malmö tipset 3/5

Full pott efter de tre första omgångarna i Allsvenskan 2021 är det endast Djurgårdens IF som mäktat med. Och när det nu bara återstår två matcher i matchomgång fyra så leder Djurgården ligan på lika många poäng som tvåan AIK, men då har som sagt Järnkaminerna en match mindre spelad och kan ikväll dra ifrån ytterligare i toppen.

Inte heller Malmö har förlorat någon av sina tre inledande matcher i årets Allsvenskan. Däremot tappade Di Blåe poäng förra helgen när man spelade oavgjort 1-1 mot Östersunds FK. Och skulle MFF vinna över DIF ikväll så avancerar de från sin nuvarande sjätte plats ända upp i topp av tabellen. Men just det kommer naturligtvis inte Djurgår’n att tillåta i första taget. Räkna med en häftig prestigebatalj mellan Djurgården och Malmö ikväll som vi inte dock inte räknar med kommer bli något sprakande målfyrverkeri precis.

Totalt under 2.5 mål spelas till odds 1.90 @NordicBet.

 

Fotbollsbonusar 2021-05-03