Speltips inför Champions League mötet Manchester City – PSG tisdag 4 maj 2021. Matchen Manchester City – PSG har avspark kl. 21:00 och visas i direktsändning på Viaplay här.

Manchester City – PSG spelet 4 maj

Paris Saint-Germain har under flera år enträget jobbat för att vinna sin första Champions League titel. Och förra året var det franska storlaget mycket nära att lyckas med bedriften då man spelade final mot Bayern München. I finalmatchen tog det däremot stopp och Bayern kunde vinna ytterst knappt med 1-0. I år är PSG nu framme i semifinal mot Manchester City och dagens match avgör vem av dem som får spela final. För PSG’s del gick det inte alls som man förväntat sig eller hoppats på i den första omgången. På egen hemmaplan förlorade man nämligen med 1-2 efter att först tagit ledningen med 1-0. Blir naturligtvis oerhört tungt att hämta igen det här underläget mot Pep Guardiolas Manchester City på Etihad Stadium ikväll. Vi tror City återigen vinner och tippar därför hemmavinst till oddset 1.73 @Unibet.

 

CL-bonusar 2021-05-04