Fotbollssäsongerna ute i Europa börjar gå mot sina slut och La Liga är inget undantag. Med fyra omgångar kvar drar det ihop sig till slutspurten och inför fredagens enda La Liga match Real Sociedad – Elche kan vi konstatera att båda lagen har massor att kämpa för. Real Sociedad, med Alexander Isak i laget, har en Europa League plats att jobba för och Elche spelar för att inte åka ur den spanska högstaligan.

Fotbollsfredag 7 maj 2021

20:30 Stuttgart – Augsburg (Bundesliga)
21:00 Leicester – Newcastle (Premier League)
21:00 Lens – Lille (Ligue 1)
21:00 Real Sociedad – Elche (La Liga)

Streama Real Sociedad – Elche

Titta på Alexander Isak och hans Real Sociedad i jakten på en Europa League biljett till nästa säsong. Bottenlaget Elche gästar idag Reale Seguros Stadium i San Sebastian. Elche saknar just nu ett par enstaka poäng för att kravla sig över nedflyttningsstrecket. Då den här matchen är väldigt viktig för bägge lagen finns alla ingredienser för ett spännande möte. Se Real Sociedad – Elche live stream på Bet365 och Unibet.

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport

Real Sociedad – Elche speltipsen

Det skiljer fjorton placeringar i La Liga tabellen mellan ligafemman Real Sociedad och nästjumbon Elche. Även om Real Sociedad i senaste ligaomgången förlorade med 1-0 mot Huesca, som ligger på artonde plats, så bör det inte bli ännu ett poängtapp mot ett bottenlag för andra matchen i rad.

Speltips 1: Med stor förhoppning om nya vinstpengar att kamma hem så tippar vi på hemmavinst för Real Sociedad mot Elche ikväll till odds 1.57 @Unibet.

Speltips 2: Dessutom lirar vi ett extra kul spel på att Alexander Isak gör mål i matchen till odds 2.14 @Unibet.