Helgetorsdag (Kristi himmelsfärdsdag) 2021 betyder i år bland annat tysk cupfinal mellan Emil Forsbergs RB Leipzig och Dortmund på Olympiastadion i Berlin. Finalmatchen i Tyska Cupen, DFB Pokal, finns att streama live hos både Bet365 och Unibet. Återstår att se vilket av lagen som förs upp till himmelska nivåer ikväll, matchstart kl. 20:45 torsdag 13 maj!

Himmelsfärdsdagsfotboll 13/5

Final i Tyska Cupen slår förstås högt en Kristi himmelsfärdsdag. Men det finns även ett helt gäng andra fotbollsmatcher att spana in idag. Exempelvis lockar nog Premier League mötet Manchester United – Liverpool rätt många. Säkerligen matcherna i Allsvenskan likaså, kanske främst AIK – Malmö FF?

Streama fotboll live hos Bet365 och Unibet!

TYSKLAND: DFB Pokal Final
20:45 RB Leipzig – Dortmund

ENGLAND: Premier League
19:00 Aston Villa – Everton
21:15 Manchester United – Liverpool

ITALIEN: Serie A
20:45 Crotone – Verona

SPANIEN: La Liga
19:00 Valladolid – Villarreal
20:00 Eibar – Betis
22:00 Granada – Real Madrid

SVERIGE: Allsvenskan
17:00 Halmstads BK – Mjällby AIF
18:30 AIK – Malmö FF
18:30 IFK Norrköping – Degerfors IF

Tyska Cupen finaltips 13 maj

RB Leipzig är bättre placerade i Bundesligatabellen jämfört med dagens finalmotståndare Dortmund. Men det är Dortmund som besitter den bästa formen av de två. Och för bara fem dagar sedan så möttes RB Leipzig och Dortmund just i ligan. Ifrån den matchen gick hemmalaget Dortmund vinnande ur striden med 3-2. Emil Forsberg spelade fram till det ena målet för RB Leipzig, vilket dock inte räckte till för att kamma hem någon poäng. Men matchen visar hur jämna lagen faktiskt är i nuläget och dagens finalmatch i Tyska Cupen kan egentligen gå hur som helst. Vad vi ändå har en stark tro på är att båda lagen kommer göra mål även i kvällens match. BLGM spelas till odds 1.57 @Bet365.

 

United mot Liverpool – Ett nytt försök att spela matchen