Streama tennis gratis från ATP Masters i Rom 2021! Fredag 14 maj är det dags för kvartsfinaler där bland annat Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas spelas med start kl. 13:30. Se på tennis live stream gratis nu!

Alla matcher i ATP Masters Rom finns att streama live direkt på Unibet här.

Tennis ATP Rom (Grus) – kvartsfinaler 14/5

10:00 Federico Delbonis (Argentina) – Reilly Opelka (USA)
12:00 Alexander Zverev (Tyskland) – Rafael Nadal (Spanien)
13:30 Novak Djokovic (Serbien) – Stefanos Tsitsipas (Grekland)
19:00 Lorenzo Sonego (Italien) – Andrey Rublev (Ryssland)

Djokovic – Tsitsipas tipset 14 maj

Världsettan Novak Djokovic möter världsfemman Stefanos Tsitsipas i kvartsfinalen av Rom’s ATP turnering. 33-årige Djokovic är som världens högst rankade tennisspelare naturligtvis favorit att vinna mot den 22-årige greken. Men av de fem senaste matcherna dem emellan har Djokovic vunnit tre och Tsitsipas två. Jämnt så det förslår alltså. Vi testar att spela på att det blir över 22,5 Games i dagens match till oddset 1.81 @Unibet.