Ikväll kan du se Chelsea Leicester live stream i den åtråvärda FA cup finalen när lagen möts på Wembley Stadium. Du ser matchen direkt i din dator hos bet365 eller Unibet med matchstart 18:15.

Så ser du Chelsea Leicester live stream

Allt du behöver ha för att se Chelsea Leicester via live stream är en dator, mobiltelefon eller surfplatta med internetuppkoppling. Dessutom behöver du ett konto hos något av spelbolagen bet365 eller Unibet. Låter det krångligt? Det är det inte och det räcker att du registrerar dig enligt nedan.

Registrera dig för att se Chelsea Leicester via live streaming

  1. Registrera dig hos antingen bet365 eller Unibet.
  2. För att få tillgång till matchen behöver du sätta in en liten summa på ditt spelkonto. (Har du ändå tänkt spela på matchen så är detta ett mycket bra alternativ). Du behöver inte nyttja de insatta pengarna för att kunna se matchen. Utan de kan ligga kvar på ditt spelkonto.
  3. Leta rätt på sektionen för Live Streaming eller sök direkt på matchen under odds.
  4. Klicka på matchen och du får möjlighet att se den ”streamas” direkt i ditt öppnade fönster via s k live stream.

Svårare än så är det inte och du kommer kunna se Chelsea Leicester via hög upplösning som innebär bra bild med skarp kvalitet och skärpa.

Live streamingen har tagit nya höjder 2021

Under 2021 så kommer det hända saker även med live streamingen. Nya smartphones och surfplattor innehåller ny teknik för bild och skärpa. Telefonerna kommer kunna leverera live streaming av hög kvalitet och är förberedda att klara av 5G. När väl 5G nätet är utbyggt och det kommer det vara på vissa ställen runt om i vårt avlånga land innan 2021 når sitt slut. Det kommer innebära live streaming utan ”lagg” dvs att bilden släpar efter och utan fördröjning. Du kommer med 5G kunna streama t.ex en sådan match som Chelsea Leicester i dagens FA-cupfinal med 4K upplösning, dvs i Ultra HD. Se fotbollsspelarnas svettdroppar eller se kontrasterna i det gröna gräset. Skärpan kommer bli på en helt annan nivå framöver.

Chelsea saknar nyckelspelare?

Det är en del frågetecken i Chelsea lägret inför mötet med Leicester. Kovacic testas sent och Christensen lär missa matchen helt pga skada. N Golo Kanté som vilades i mötet med Arsenal i onsdags är också ett osäkert kort. Fransmannen har haft problem med en muskelskada. Finns han med i truppen lär han också starta. Räkna även med Rüdiger och Werner från start. Leicester får se upp med tysken som vilat inför finalen. Tuchel verkar ha lovat Kepa speltid och blir också den som får stå i målet i finalen. Detta trots att Mendy är uttalad förstamålvakt.

Leicester flera skadeavbräck

Leicester har även dem en del skador på viktiga spelare. Harvey Barnes, James Justin och Wes Morgan är inte tillgängliga på grund av skador. Jonny Evans testas också sen och är eventuell klar för spel till finalen. Leicester spelade i veckan sen svår bortamatch mot Manchester United som man gick segrande ur. Intressant för både Chelsea och Leicester är att man slåss om en plats i Champions League till nästa säsong vilket gör att man måste avväga hur mycket man kan lufta/rotera inför en sådan här typ av final. Vardy lär starta på topp och blir den som Chelsea lägret får hålla störst koll på.

Troliga startelvor

Inte helt lätt att säga hur tränarna tänker kring laguttagningen av sina startelvor. Ett intressant möte i matchen blir mellan de båda tränarna Thomas Tuchel och Brendan Rodgers. Dels för att ingen av dem har vunnit FA-cup finalen tidigare. Och dels för Rodgers spekulerades vara aktuell för tränarjobbet i Chelsea när Lampard fick gå. Det ska bli intressant att se hur de båda tränarna formerar sina lag. Troliga startelvor skulle kunna se ut såhär:

Chelsea: Kepa Arrizabalaga; Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Reece James; Ben Chilwell, Cesar Azpilicueta, N’Golo Kante, Jorginho; Mason Mount, Kai Havertz, Timo Werner

Leicester: Kasper Schmeichel; Jonny Evans, Caglar Soyuncu, Wesley Fofana; Timothy Castagne, Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi, Youri Tielemans; James Maddison, Kelechi Iheanacho, Jamie Vardy.

Speltipset

När Chelsea ställer upp med sin starkaste elva på planen och inte roterar så är man väldigt svårslagna. Det har man bevisat enda sen Thomas Tuchel tog över. Leicester har känts lite ur form sista tiden även om man vann i Manchester i veckan. Men faktum är att United ställde upp med ett rejält b-betonat lag i det mötet för att man två dagar senare hade Liverpool i ligan. Vi tror på Chelsea i det här mötet. Det kommer bli en härlig inramning på Wembley Stadium där 21.000 åskådare kommer få ta plats.

Vi tippar rak etta på Chelsea till oddset 1.90 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Chelsea Leicester har matchstart 18:15 och visas förutom live streamingen av tv kanalerna Viasat Premium och Viaplay.

chelsea leicester live stream fa cup finalen