Titta på drömfinalen och mästarmötet Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream som erbjuds gratis ifrån tennisfinalen i Italian Open (ATP Masters Rom) söndag 16 maj 2021 med start 17:00. Finalen är en repris av finalparet från förra årets tennisturnering i Rom, då vann Rafael Nadal med 2-1 i set över Novak Djokovic.

Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream 16/5

Mäktigt och sevärt finalmöte kan vi njuta av idag 16/5 när världsettan Novak Djokovic (Serbien) och världstrean Rafael Nadal (Spanien) drabbar samman utomhus på gruset i Rom framåt kvällningen. Rafael Nadal är en utpräglad grusspecialist men vi vet att Novak Djokovic är ruggigt duktig på att handskas med alla sorts underlag på en tennisplan. Det är de här finalmatcherna man inte kan få nog av och är så nöjd över att få uppleva live, även om det så är genom en skärmruta i din mobil, läsplatta eller dator. Två av världens genom tiderna bästa tennisspelare möts ännu en gång och vi vet aldrig när någon av dessa två herrar lägger tennisracket på hyllan. Så bara passa på och njuta av världstennis från världsberömda tennisspelare när så tillfälle fortfarande ges. Streama finalen live!

Se på Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream direkt på Unibet här >>

Unibet erbjuder 100 kronor gratisspel på sport, ta din bonus nu!

Finaltipset Djokovic – Nadal 16/5

På de fyra matcherna, i bäst av tre set, som finalisterna spelat hittills i Rom’s tennisturnering så har Djokovic bara förlorat två set totalt. Nadal har endast förlorat ett set och vann som sagt även den här grusturneringen i Rom förra året mot just Djokovic i finalen. Därav får vi hålla Nadal som vinnarfavorit i dagens final. Men matcherna mellan Novak Djokovic och Rafael Nadal brukar vara riktigt jämna historier oavsett underlag. Vi tar och tippar på att det blir över 22.5 Games i matchen till odds 2.0 @ Unibet här.

PS! Missa heller inte att kolla in vår spelade trippel på Premier League fotbollen idag.

Novak Djokovic – Rafael Nadal live stream 16 Maj