Sverige – Tjeckien live stream erbjuds i ishockey-VM torsdag 27 maj 2021. Ok, Sverige vann måstematchen mot Schweiz på ett storstilat sätt i förrgår när de krossade dem med smått otroliga 7-0. Idag måste man även vinna över Tjeckien som likt Sverige fått en trög start på årets VM-turnering. För efter den svaga inledningen från Sveriges sida krävs, trots utskåpningen av Schweiz, forfarande ett gäng vinster i gruppspelet ifall det ska bli slutspelshockey framöver. Men även tjeckerna har pressen på sig att vinna. Kan bli en härlig hockeykamp det här!

Sverige – Tjeckien Live Stream VM-2021

Förutom att SVT och SVT Play visar matcherna i Hockey-VM så kan man även streama dem fritt i alla skärmenheter på Unibet här >>.

Regga unibet-konto gratis och ta din välkomstbonus på 100kr så är det sedan lugnt att se på Sverige – Tjeckien live stream plus andra VM-kamper. Ypperligt när man vill spela liveodds samtidigt!

Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport

Hockey-VM torsdag 27 maj 2021

15:15 Schweiz – Slovakien
15:15 USA – Lettland
19:15 Sverige – Tjeckien
19:15 Finland – Italien

Streama matcherna i Hockey-VM på Unibet här >>.

Sverige – Tjeckien VM-tips 27/5

Både Sverige och Tjeckien har förlorat två och vunnit en vardera under de tre första VM-omgångarna Sverige har dock en poäng mer än Tjeckien då tjeckerna inte vann under ordinarie tid mot Belarus utan först i förlängningen. Idag får vi hoppas att Sverige fortsätter spela som de gjorde mot Schweiz vilket var ett helt annat spel än i tidigare matcher. Nu fick vi se en del av det där jävlaranammat som vi saknade i matcherna mot Danmark och Belarus. Kanske är inte det svenska laget så dåliga ändå. Men ett tungt avbräck för Sverige är att 20-årige backen Nils Lundkvist åkt hem efter att han ådrog sig en skada sent i matchen mot Schweiz. Lundkvist var en starkt bidragande orsak till utklassningen då han stod för 4 poäng i den matchen.

Kan bedriften mot Schweiz återupprepas någotsånär så är vi nöjda och kan drömma om VM-medalj igen även om det sedan troligen återstår ett par till måstematcher mot Storbritannien, Slovakien och Ryssland. Lite extra hjälp fick Sverige igår av Storbritanniens första vinst i A-VM någonsin när man överraskande besegrade Belarus med 4-3. I Sveriges match mot Tjeckien idag tror vi på en jämn kamp där antal mål i matchen blir högst 5 till odds 1.65 @Unibet.

Hockeybonusar att spela med 27 maj

Se till nu att njuta fullständigt av Sverige – Tjeckien live stream i kvällens Hockey-VM match torsdag 27/5 med nedsläpp 19:15. Samtidigt kan du betta på liveodds under tiden matchen pågår och då använda dig av de fina välkomstbonusar som spelbolagen erbjuder här ovanför.