Sverige – Finland live stream och rätt tv-kanal är eftersträvansvärt av många då fotbollslandskampen denna lördag 29 maj är en viktig förberedelse inför förestående fotbolls-EM 2021. Sveriges match mot Finland, som har avspark 18:00, är näst sista genrepet innan Sveriges första match i fotbolls-EM mot Spanien den 14:e juni. Absolut sista EM-genrepet sker mot Armenien nästa lördag 5 juni.

Sverige – Finland live stream 29/5

En landskamp mellan Sverige och Finland väcker alltid vissa känslor. Mest positiva sådana måste sägas då både svenskar och finnar alltid haft en viss hatkärlek när vi möts i sportsammanhang. Kanske inte lika mycket i fotboll som i hockey och friidrott med finnkampen samt längdskidåkning på Juha Mieto’s och Thomas Wassberg’s tid. Idag gäller det en vänskapslandskamp i fotboll och en mycket viktig sådan. Både Sverige och Finland ska nämligen ge sig in i fotbolls-EM om bara några veckor. Otroligt viktig förberedelse för bägge fotbollsnationerna alltså.

För dig som vill se på Sverige – Finland live stream idag, lördag 29 maj, behöver inte leta ihjäl dig efter möjligheten utan kan lugnt sitta i båten då du kan titta på matchen på antingen tv-kanal 4 eller streama den live i vilken skärmenhet som helst på C More här >>.

Speltips Sverige – Finland 29 maj 2021

Sveriges förbundskapten Janne Andersson har det lite turbulent inför fotbolls-EM. Lika plötsligt som Zlatan Ibrahimovic återigen blev aktuell för landslagsspel igen så skadade han sig i ligaspelet för AC Milan och var tvungen att tacka nej till fotbolls-EM. Som om inte det vore nog huvudbry för Janne så hopar sig tyvärr problemen i backuppsättningen också. Skador på olika försvarsspelare, om ändock i olika variationer av allvarlighetsgrad, ställer till det när det nu ska spelas ihop ett väl sammansvetsat lag inför EM-premiären mot Spanien om bara drygt några veckor.

Du som tror att kvällens match blir en lättare munsbit förSverige får nog tänka om. Faktum är att Finland har vunnit två av de tre senaste landskamperna mot Sverige. Senast det begav sig i vänskapslandskamp den förste augusti 2019 vann finnarna över svenskarna med 1-0. Således dags för revansch för Sverige mot Finland idag!

Tipset blir ett spel på seger för Sverige över Finland till odds 1.70 @NordicBet.

Bästa svenska spelbonusarna 2021

 

Sverige - Finland Live Stream & Tv-Kanal Fotboll 29 Maj