Tyvärr får vi inte se svensken Mikael Ymer spela åttondelsfinal i Franska Öppna mot Rafael Nadal måndag 7 juni 2021. Den unge italienaren Jannik Sinner blev alldeles för svår i fredagens sextondelsfinal och knep därmed åttondelsplatsen. Det hade annars varit något riktigt smarrigt att få se Ymer mot Nadal.

Streama åttondelsfinalerna i Franska Öppna

Att se på grusmatcherna i Grand Slam-turneringen Franska Öppna i Paris är något speciellt. Grusunderlaget gör att det oftare blir härligt spännande bolldueller än vad det annars brukar bli på hårdare/snabbare underlag som gräs och hardcourt.

Streama alla åttondelsfinalerna i Franska Öppna live i valfri skärmenhet när du är inloggad hos Unibet här och har några kronor insatt på spelkontot. Registrera konto gratis och få 100 kronor gratisspel på odds vid första insättningen!

11:00 Berrettini M. (Ita) – Federer R. (Sui)
11:00 Djokovic N. (Srb) – Musetti L. (Ita)
11:00 Nadal R. (Esp) – Sinner J. (Ita)
11:00 Schwartzman D. (Arg) – Struff J-L. (Ger)

Rafael Nadal – Jannik Sinner tipset 7/6

Vem ska rå på 13-faldige French Open vinnaren Rafael Nadal? Ja kanske kan det italienska 19-åriga superlöftet Jannik Sinner bli den som ersätter Nadal på tronen? Sinner visade vad han går för när formstarka Ymer besegrades i fredags med tre raka set. Men att han ska rubba Nadal under måndagen tror vi är för tidigt i karriären, särskilt som Nadal ser ut att vara i en strålande form och samtidigt älskar att spela på gruset i Paris. Vi tippar att Rafael Nadal vinner åttondelsfinalen över Jannik Sinner i tre raka set (under 3.5 set) till oddset 1.60 @Unibet.

Franska öppna 2021 – livebetting direkt på tennismatcherna

Rafael Nadal - Jannik Sinner Franska Öppna 8-delsfinal