Äntligen börjar fotbolls-EM och öppningsmatchen Turkiet – Italien kan lyckligtvis ses via live stream från Roms Olympiastadion i alla dina skärmenheter om du inte har tv-kanal TV4 tillgänglig där du befinner dg. Turkiet – Italien har matchstart 21:00 fredag 11 juni 2021. Kolla in vårt speltips inför Turkiet – Italien längre ner!

Turkiet – Italien live stream

Fotbolls-EM inleds som sagt idag 11/6 med att ”hemmanationen” Italien tar sig an Turkiet på Roms Olympiastadion (Stadio Olimpico), en fotbollsstadion som nu får inhysa maximalt 23 309 åskådare. Fantastiskt kul med publik även om det skulle varit många fler åskådare under mer normala omständigheter. Se Turkiet – Italien live stream på C More här >>.

Betta liveodds under matchen >>

Gör den redan etablerade spänningen ännu mer intensiv genom att betta på odds och liveodds (livebetting) inför, samt under, matcherna i fotbolls-EM hos dessa spelbolag:

Speltips Turkiet – Italien 11/6

Italien är gruppfavorit i EM-grupp A och Turkiet tillsammans med Schweiz förväntas slåss om den andra avancemangsbiljetten. Wales är underdog och hoppas på att kunna skrälla sig till en slutspelsplats. Men även om Italien är favorit att vinna dagens fotbollskamp mot Turkiet vi måste vi ändå höja ett varningens finger för turkarna. Både Nederländerna och Norge är lag som nyligen fått känna på vad Turkiet kan åstadkomma i viktiga matcher. I slutet av mars vann Turkiet i viktiga VM-kval matcher mot först Nederländerna hemma med 4-2 och sedan följde de upp med seger över Norge med 0-3 på bortaplan. Och då ska vi veta att Italien har en oerhört mycket större press på sig inför hemmapubliken, och där nästan hela den italienska nationen kräver en premiärvinst över Turkiet. Men å andra sidan, vilket fantastiskt imponerande resultatfacit det italienska fotbollslandslaget har. Inte en enda förlust sedan man fick stryk med 1-0 i Lissabon av Portugal i Uefa Nations League den 10 september 2018. Efter det har Italien radat upp tjugosju förlustfria landskamper varav tjugotvå är vinster.

Över 2.5 mål tippas i matchen Turkiet – Italien till oddset 2.30 @Unibet.

Läs också: Odds fotbolls-EM 2020/21 – Tippa vinnare!

 

Streama Franska Öppna semifinaler gratis idag

Ladda upp inför EM-premiären med en riktig supermatch i tennis mellan Grand Slam-giganterna Novak Djokovic och Rafael Nadal, klicka på bilden nedan för att läsa mer om hur du kan streama matchen gratis! >>

Novak Djokovic – Rafael Nadal Live Stream Tips 11/6

 

Turkiet - Italien live stream, TV, speltips fotbolls-EM 11/6