Dansk dynamit mot Belgiskt fotbollsgodis! Danmark mot Belgien är kvällens hetaste match på EM-tablån torsdag 17 juni och dansk revansch är beställt. Danmark – Belgien live stream är ett måste för oss som inte har möjlighet att ratta in tv-kanal TV4 under torsdagskvällen med avspark 18:00.

Danmark – Belgien live stream

Danmark är ute efter revansch efter premiärförlusten mot Finland och idag står världsettan Belgien (enligt FIFA-rankingen) för motståndet. Se Danmark – Belgien live stream i din mobil, surfplatta eller dator på  C More här >>

Streama alla matcher i fotbolls-EM utan reklamavbrott på C More och avsluta ditt abonnemang när du vill. Alltså ingen bindningstid, stanna bara så länge det passar dig!

fotbolls-em live streaming

Fotbolls-EM torsdag 17 juni 2021

15.00 Ukraina – Nordmakedonien (SVT)
18.00 Danmark – Belgien (TV4)
21.00 Nederländerna – Österrike (TV4)

Dansk dynamit mot Belgiskt fotbollsgodis

Danmark har en grymt bra fotbollstrupp i EM och skulle egentligen bara hämta hem tre poäng mot Finland i premiären var det tänkt. Men finsk sisu tillsammans med den fruktansvärt otäcka händelsen med Christian Eriksen, som för ett kort tag fick hjärtstillestånd, bidrog till en sensationell dansk 0-1 förlust. Laget ska nu enligt media ha återhämtat sig efter episoden med Eriksen, som efter omständigheterna mår bra, och ruvar på en gruvlig revansch mot Belgien. Och all dansk dynamit som går att frambringa behövs ifall man ska rå på Belgien som vann över Ryssland i sin premiärmatch med hela 3-0.

Belgien som fotbollsnation är just nu inne i ett en fantastisk resultatsvit med bara en förlust på deras tjugofyra senaste landskamper. England vann över Belgien med 2-1 i UEFA Nations League förra hösten, annars har Belgien vunnit fantastiska tjugo matcher av dem och spelat tre oavgjorda. Ofta mot kvalificerat motstånd dessutom. Den extraordinärt bra resultatraden gör att Belgien idag anses ha världens bästa fotbollslandslag. Faktum är att Belgien haft en ruggigt bra trupp under ganska många år nu och många har bara väntat på att den den där riktiga fullträffen med ett mästerskapsguld ska infinna sig. Man tog sig ända till en bronsmedalj i VM 2018 vilket visar de är där och nosar på guldglansen.

Tippar ett BLGM-spel

I det gigantiska odds-urvalet fastnar vi mest för att tippa ett BLGM-spel inför matchen Danmark – Belgien. Oddset för att båda lagen gör mål ligger just nu på 1.99 @NordicBet.

Oddsen är löpande och kan komma att ändras.

Sverige – Slovakien Fotbolls-EM fredag 18 juni 2021